Bu sahne için 8 bin TL aldı. Kızılcık Şerbeti'nin figüran maaşı gündem oldu: Umut'la sevişirken...

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, her bölümüyle geniş yankı uyandırırken, son bölüm fragmanına Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne damga vurdu. Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüranın aldığı ücret belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
Bu sahne için 8 bin TL aldı. Kızılcık Şerbeti'nin figüran maaşı gündem oldu: Umut'la sevişirken...

Ekranların reyting rekortmeni dizisi Kızılcık Şerbeti, her bölümüyle geniş yankı uyandırırken, son bölüm fragmanına Umut'un Nursema'yı aldattığı sahne damga vurdu. Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüranın aldığı ücret şoke etti.

Senaryosunu Melis Civelek’in yazdığı, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği Kızılcık Şerbeti’nin başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan , Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman ve Yiğit Kirazcı yer alırken dizide bu isimlere Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Serkan Tınmaz, Kaan Taşaner, Özge Özacar, Rahimcan Kapkap, Selin Türkmen, Soydan Soydaş, Sevim Erdoğan, Özlem Çakar Yalçınkaya, Bahtiyar Memili, Vurgun Adalayı, Duygu Aslan eşlik ediyor.

Bu akşam yayımlanacak olan yeni bölümde, Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alacak figüranın maaşı öğrenildi. 

'UMUTLA SEVİŞİRKEN...'

Umut'un Nursema'yı aldattığı sahnede rol alan figüran ilanında şu ifadeler yer alıyor:

"25-35 yaş/ Umut'la barda tanışıp kendine içki ısmarlatıyor, bölüm finalinde kız Umut'la sevişirken Nursema geliyor ve aralık kapıdan gözüküyor. Bölüm finali veriyoruz. İç çamaşırı gibi olan gecelik olacak üstünde ve öpüşme göreceğiz gibi, fakat ulusal kanal olduğundan zaten çok uzun uzun göremeyeceğiz bilgisi geldi.' ifadelerine yer verildi. Bütçe olarak da 8 bin TL nakit verildi."

Bu sahne için 8 bin TL aldı. Kızılcık Şerbeti'nin figüran maaşı gündem oldu: Umut'la sevişirken...

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin