Bryan Adams İstanbul'da sahne alacak. Biletler 11 Mart'ta satışa sunulacak

Şarkıcı ve söz yazarı Bryan Adams, İstanbul'da 18 Ekim'de sahne almaya hazırlanıyor. Konserin biletleri 11 Mart Pazartesi saat 10.00’da Passo’da satışa çıkacak. MTV gibi birçok prestijli ödül adaylığı ve sayısız ödülü bulunan Adams, kariyerinde 100 milyonun üzerinde albüm satışına imza attı.

Google Haberlere Abone ol
Bryan Adams İstanbul'da sahne alacak. Biletler 11 Mart'ta satışa sunulacak

Kanadalı şarkıcı ve söz yazarı Bryan Adams, NEO Events & Stellar Co. organizasyonuyla “So Happy It Hurts” dünya turnesi kapsamında 18 Ekim Cuma akşamı İstanbul'da Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda müzikseverlerle buluşacak. Konserin biletleri 11 Mart Pazartesi saat 10.00’da Passo’da satışa çıkacak.

Oscar, Grammy, MTV gibi birçok prestijli ödül adaylığı ve sayısız ödülü bulunan Bryan Adams, kariyerinde 100 milyonun üzerinde albüm satışına imza attı. Adams, 2023 Grammy Ödülleri’nde En İyi Rock Performansı dalında aday gösterilen 15’inci stüdyo albümü So Happy It Hurts ile aynı adı taşıyan turnesi kapsamında İstanbul’da sahne alacak.

​Cuts Like a Knife, Reckless ve Waking Up the Neighbours gibi albümlerinin yanı sıra “Summer of '69”, “Everything I Do, Run to You”, “Heaven, Please Forgive Me”, “Have You Ever Really Loved a Woman?”, “When You’re Gone” gibi pek çok hite imza atan Bryan Adams, Billboard tarafından dünya müzik tarihinde tüm zamanların en başarılı 30’uncu sanatçısı olarak da seçildi.

Bryan Adams İstanbul'da sahne alacak. Biletler 11 Mart'ta satışa sunulacak - Resim : 2

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin