Zincirleme kaza sonrası korkunç olay. Zincirleme kazada yaralanan oğlunu görmek için olay yerine geldi, alkollü sürücü çarpınca hayatını kaybetti

Ankara'da 3 aracın karıştığı zincirleme kazada 22 kişi yaralandı. Kaza geçiren oğlunu görmek için olay yerine gelen bir kadın ise alkollü bir sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Google Haberlere Abone ol
Zincirleme kaza sonrası korkunç olay. Zincirleme kazada yaralanan oğlunu görmek için olay yerine geldi, alkollü sürücü çarpınca hayatını kaybetti

Ankara’da üç aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 22 kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza geçiren oğlunu görmek için olay yerine gelen bir kadın ise, alkollü sürücünün çarpması sonucu hayatını kaybetti.
Kaza, gece saat 01.00 sıralarında Yenimahalle ilçesi Anadolu Bulvarı’nda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, polis ve sağlık ekipleri kamyon, otomobil ve servis minibüsünün karıştığı zincirleme kaza ihbarı üzerine olay yerine gitti.

1.77 PROMİL ALKOLLÜ ÇIKTI

Sağlık ekiplerince kazada hafif yaralandığı belirlenen 22 kişi, ilk müdahalenin ardından tedbir amaçlı çevre hastanelere nakledildi. Kazada oğlu M.E.T.’nin yaralandığı öğrenen annesi F.T. ise olay yerine giderek durum hakkında bilgi almak istedi. F.T.’ye o esnada O.A.’nın kullandığı otomobil çarptı. Polis ekiplerince alkol testi yapılan O.A.’nın 1.77 promil alkollü olduğu tespit edildi. Ağır yaralanan kadın hastanedeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, sürücü O.A. gözaltına alındı.

Kaynak: İHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin