Zalgiris maçındaki performansı Galatasaray kariyerini bitirdi. Ayrılık artık kesin

Zalgiris'e karşı oynanan Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında performansıyla tepki çeken Yunus Akgün hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı.

Google Haberlere Abone ol
Zalgiris maçındaki performansı Galatasaray kariyerini bitirdi. Ayrılık artık kesin

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu ilk maçında Zalgiris'e konuk olan Galatasaray mücadeleden son dakikalarda yediği golle 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.

Zalgiris'in gollerini Oyewusi ve Kazlauskas, Galatasaray'ın gollerini ise Abdülkerim ve Halil Dervişoğlu kaydetti. İki takım arasındaki rövanş mücadelesi 2 Ağustos Çarşamba günü saat 21:30'da oynanacak.

Galatasaray'da birçok isim Zalgiris karşısındaki performansı nedeniyle eleştirilirken sosyal medyadan Yunus Akgün'e büyük tepki geldi. Sergilediği performansın ardından Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözle bakılan Yunus Akgün için Trabzonspor'un devrede olduğu iddia edildi.

ORSIC'IN YERİNE GELECEK

Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Mislav Orsic'in antrenmanda yaşadığı sakatlık nedeniyle sezonu kapatmasının ardından kadrosuna bir hücum oyuncusu takviye etmek isteyen Trabzonspor'un Yunus Akgün'e teklif götüreceği öğrenildi.

Yunus Akgün geride bıraktığımız sezonda Galatasaray formasıyla Süper Lig'de 25, Türkiye Kupası'nda ise 3 maça çıktı ve 1 gol, 4 asistlik skor katkısı verdi. 23 yaşındaki futbolcunun Galatasaray ile 2026 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin