'Yüzyıl'ın sergisi tüm ihtişamıyla kapılarını açıyor!

'Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam' sergisi Kasım ayında ziyarete açılıyor.

Google Haberlere Abone ol
'Yüzyıl'ın sergisi tüm ihtişamıyla kapılarını açıyor!

Çarşamba akşamı yayınlanan final bölümü ile ekrana veda eden Star TV'nin efsane dizisi 'Muhteşem Yüzyıl' dünya çapında bir sergi prodüksiyonu ile 1 Kasım tarihinde Uniq İstanbul kapsamında yer alan Uniq Müze'de ziyaretçilerine kapılarını açacak.



TİMS Productions ve Istanbul Exhibitions tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen 'Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam' sergisinin 'Muhteşem Yüzyıl'ın ruhuna dokunma ve dünyasını yakından hissetme şansı vereceği belirtiliyor.



Dünya prömiyeri İstanbul'da başlayacak olan sergi daha sonra yayınlandığı ülkeleri gezecek.



Sarayın kapıları 'Teşhir-i İhtişam' ile açılıyor



Dizi setinin birebir mekanlarının sergi alanında kurulmasıyla, görsel bir şölen tadında gerçekleştirilen 'Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam' sergisi, dizinin atmosferi ve hikayesiyle ziyaretçilere sunulacak.



Ziyaretçiler, sarayın koridorlarında dolaşmanın nasıl bir his olduğunu Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan'ın gözünden imparatorluğun idaresini, güç ve ihtişamı, göz kamaştıran zenginliğin içindeki entrikaları, Sultan'ların, Şehzade'lerin ve Paşa'ların hayat hikayelerini, Harem ve Hamam dahil dizide görülen önemli sahnelerin çekim alanlarını gezme olanağı bulacaklar.



'Muhteşem Yüzyıl: Teşhir-i İhtişam' sergisinde ziyaretçileri unutulmaz sahnelerin, zengin bir içeriğin, şaşırtıcı multimedya uygulamaların beklediği belirtiliyor.



Ziyaretçiler 2.500 metrekarelik sergide, 4 sezon boyunca olay olan ve hafızalardan silinmeyen sahnelerin içinde bulunma deneyimi yaşayacak. Dizide kullanılan kostümlerin, aksesuarların, takıların ve dekorların yanı sıra daha önce hiç görülmemiş, sadece bu sergiye özel, o zamanın kumaşlarından üretilmiş elbiseleri de inceleme fırsatı bulacaklar.

 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin