'Yoksa Survivor, teröre teslim olmuş bir ülkenin 'afyon'u mu oldu?'

Cumhuriyet yazarından 'Survivor' tepkisi...

Google Haberlere Abone ol
'Yoksa Survivor, teröre teslim olmuş bir ülkenin 'afyon'u mu oldu?'

Cumhuriyet gazetesi yazarı Tayfun Atay, tıpkı son Ankara saldırısında olduğu gibi, geçtiğimiz cumartesi günü İstanbul'daki İstiklâl Caddesi'ni kana bulayan terör saldırısının ardından Türkiye'nin "Survivor" yarışmasına kilitlenmesine tepki gösterdi.



Yazısında, "Acı daha taptaze iken Türkiye, yas tutmak yerine Dominik’teki Survivor adasının yolunu tuttu" diyen Atay, "Yoksa Survivor, teröre teslim olmuş bir ülkenin, milletin, toplumun “afyon”u mu oldu?.." diye sordu.



İşte, Atay'ın o yazısı:



Survivor bu sene sezon başından beri cumartesileri elde ettiği reytingin en değerlisine önceki gece kavuştu.



13 Şubat’tan başlayarak cumartesi geceleri ekrana gelen “Acunsal enerji”nin bu ana nakil hattı, 20 Şubat Cumartesi gecesi 8.51 reytinge çıktıktan sonra inişe geçmiş. Belli ki seyirci kısmen de olsa bırakmış şovun peşini cumartesileri...



Fakat işte bu son cumartesi gecesi, önceki hafta 8.02’ye gerilemiş reyting, 8.48’le sezonun cumartesilerdeki en yüksek ikinci oranına sıçramış.



Bu cumartesi ne olduğu malûm; Ankara’da 37 kişinin öldüğü canlı bomba saldırısının tazeliği sürerken İstanbul’da İstiklâl Caddesi’ndeki terör saldırısı ile sarsıldık.



Sarsıldık, sonra da Survivor’a “sardırdık”!..



Yazının tamamını okumak için TIKLAYIN...


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin