Yeni bir televizyon kanalı bu sabah ilk yayınına başladı

İşte, bu sabah yayın hayatına başlayan ve "Türkiye'nin en yeni televizyonu" sloganı taşıyan tv4 kanalından detaylar!

Google Haberlere Abone ol
Yeni bir televizyon kanalı bu sabah ilk yayınına başladı

Star Medya Grubu bünyesinde "Türkiye’nin en yeni televizyonu" sloganıyla yayın hayatına başlayan tv4, çocuk, kadın, aile, yaşam, aktüalite ve müziğin de içinde yer aldığı bir formatta hazırlandı.



Grubun 2013 yılı yeni yatırımlar ve markalaşma stratejileri doğrultusunda, Mehmet Sadioğlu’nun Genel Yayın Koordinatörlüğünde yayın hayatına başlayan tv4, üç farklı kitleye bir arada yayın yapan Türkiye’nin tek televizyonu olma özelliğini taşıyor. 



tv4, yirmi dört saatlik dilimde, çocuklar için Karamel Kuşağı, kadınlara yönelik olarak "Kadınlar Arasında" ve devamında ise "Herkes İçin TV" akışıyla yayın yapacak.



tv4, seyircilerine sinemadan gençlik ve kadın programlarına, çizgi filmlerden, aktüel yapımlara, belgesellerden dünya müzik yıldızlarının konserlerine kadar geniş bir yelpazede yayın sunmayı hedefliyor.



Kanal, dünya ekranlarında ses getiren dizilerin yanı sıra, bol ödüllü ve yıldızlı filmlerden oluşan özel sinema gösterimlerine de yer verecek.



Kanalda ayrıca üzikseverler için John Lennon’dan The Beatles’a, Elvis Presley’den Led Zeppelin’e ve Bob Marley’e kadar tüm zamanların yıldızları konser/biyografi serileriyle hafta sonları gece yarısı ekranda olacak.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin