Yeni Akit'ten Müge Anlı'ya akıl almaz sözler: Sapıkları ağırlayıp oralarını buralarını açıyorlar

Yeni Akit Gazetesi'nin Müge Anlı haberi için attığı manşet sosyal medyada epey tepki çekti. Şüpheli tacizcinin programda suçunu itiraf etmesi için çabalayan Anlı'ya Akit'ten "Oralarını buralarını açıyorlar" ifadesiyle gönderme yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
Yeni Akit'ten Müge Anlı'ya akıl almaz sözler: Sapıkları ağırlayıp oralarını buralarını açıyorlar

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında günlerdir kayıp olan Arife Gökçe'nin başına ne geldiği araştırılıyor. Şüphelerin odağındaki isim olan Sinan Sardoğan'ın Arife'nin başına gelenleri anlatması bekleniyor. Sinan hakkında her gün yeni bir iddia ortaya atılıyor. Canlı yayına telefonla bağlanan izleyiciler Sinan'ın yaşlı kadınları taciz ettiğini anlatıyor. Herkesin yaka silktiği Sinan, son yaptığıyla Müge Anlı'yı da çileden çıkarttı.

Müge Anlı çileden çıktı. Sinan'ın bacaklarına baktığını söyleyen Anlı, "Bakma bacağıma. Bacağıma bakıyorsun, sakın bakma" diyerek Sinan'a tepki gösterdi.

Müge Anlı, "Sana birisi çocukken tecavüz mü etti? Neden erkek değilsin denildiğinde kuduruyorsun?" dedi.

Sinirlerine hakim olmaya çalışan Müge Anlı, "O kadar haklısın ki seni burada konuşturanlar utansın" dedi.

“UYGUNSUZ KIYAFET İLE PROGRAMA ÇIKIYOR"

Müge Anlı’nın, bacaklarına baktığını iddia ettiği Sardoğan için söylediği “Benim de bacaklarıma falan bakma sana bir uçarım buradan. Yararım ben senin beynini” sözlerine yer veren Yeni Akit, haberinde Müge Anlı’nın “uygunsuz kıyafet ile programa çıktığını” yazdı.

Yeni Akit, Müge Anlı’yı giyiminden dolayı hedef gösterdiği haberinde, “Programında sabıkalı tacizciyi günlerdir ısrarla konuk eden Müge Anlı, hem sapığı karşısına oturtup hem uygun olmayan kıyafetle karşısına çıkınca Sinan Sardoğan’ın gözleri ile tacizine mahkum kaldı” ifadelerine yer verdi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin