Yasak aşkı ile gündeme gelen Şafak Pekdemir kimdir? Yasak Elma’nın Zehra’sı Şafak Pekdemir kaç yaşında ve nereli?

FOX TV ekranlarında 5 sezondur izleyici ile buluşan Yasak Elma dizisinin Zehra’sı Şafak Pekdemir, dizinin ikinci yönetmeni Oğulcan Emre Akay ile görüntülendi. 2018 yılında boşanan Şafak Pekdemir evli yönetmen Oğulcan Emre Akay ile Cihangir’de samimi bir şekilde kameralara yakalandı. 2018 yılında eşinden sessiz sedasız boşanan Pekdemir, yeni bir aşka yelken açtı. Peki, Yasak aşkı ile gündeme gelen Şafak Pekdemir kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Yasak aşkı ile gündeme gelen Şafak Pekdemir kimdir? Yasak Elma’nın Zehra’sı Şafak Pekdemir kaç yaşında ve nereli?

Şafak Pekdemir, yer aldığı Yasak Aşk dizisinin ikinci yönetmeni Oğulcan Emre Akay ile yakalandı. Gazeteciler tarafından görüntülenen Pekdemir samimi pozlarıyla sosyal medyanın gündemine düştü. Gece sonunda alkolün de etkisiyle magazincilere hakaret eden Akay, daha sonra gazetecilere saldırıda bulunarak bir muhabire kafa attı. Yasak aşkı ile gündeme gelen Şafak Pekdemir kimdir?

GECE OLAYLI BİTTİ

2018 yılında avukat sevgilisinden sessiz sedasız boşanan ünlü oyuncu Şafak Pekdemir, önceki akşam yeni aşkıyla görüntülendi.

Cihangir'de sevgilisiyle birlikte bir mekanda oturan ünlü oyuncu Şafak Pekdemir’in yanındaki kişinin rol aldığı Yasak Elma dizisinin ikinci yönetmeni Oğulcan Emre Akay olduğu öğrenildi.

Yasak aşkı ile gündeme gelen Şafak Pekdemir kimdir? Yasak Elma’nın Zehra’sı Şafak Pekdemir kaç yaşında ve nereli?

Gece sonunda alkolün dozunu kaçıran Akay, kendisini görüntüleyen muhabirlere hakaret etti. Hızını alamayan Akay, daha sonra gazetecilere saldırarak bir muhabire kafa attı.

Yasak aşkı ile gündeme gelen Şafak Pekdemir kimdir? Yasak Elma’nın Zehra’sı Şafak Pekdemir kaç yaşında ve nereli? - Resim : 2

Ünlü oyuncu Pekdemir, sevgilisi Akay'ı sakinleştiremedi. Pekdemir gazetecilere, "Lütfen bu olayı büyütmeyin. Haklısınız, görüntüleri kullanın. Kullanmayın demiyorum ama beni lütfen gömmeyin. Beni tanıyorsunuz. 10 yıldır beni burada bir olayın içinde gördünüz mü bu akşam hariç? Ben bunu mu hak ediyorum?" ifadelerini kullandı.

YOLLAR AYRILDI

Yasak aşkı ile gündeme gelen Şafak Pekdemir kimdir? Yasak Elma’nın Zehra’sı Şafak Pekdemir kaç yaşında ve nereli? - Resim : 3

Eşiyle boşanma aşamasında olduğu iddia edilen Oğulcan Emre Akay'ın geçen seneden beri oyuncu Şafak Pekdemir ile görüştüğü öne sürüldü.

Yaşanan bu olaylardan sonra ise Yasak Elma yapım ekibinin ikinci yönetmen Oğulcan Emre Akay ile yollarını ayırdığı öğrenildi.

İlk set ekibini Ece Erdek Koçoğlu yönetirken, Oğulcan Emre Akay'la yolların ayrılmasından sonra ikinci ekiple sete çıkacak olan oyuncuların da sahneleri çekilemedi

ŞAFAK PAKDEMİR KİMDİR?

Yasak aşkı ile gündeme gelen Şafak Pekdemir kimdir? Yasak Elma’nın Zehra’sı Şafak Pekdemir kaç yaşında ve nereli? - Resim : 4

Şafak Pekdemir, 19 Haziran 1988 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Pekdemir, Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin Oyunculuk bölümünden mezun oldu.

2009 tarihinde “Tersine Dünya” isimli tiyatrosu ile Bakırköy Belediye Tiyatrolarında izlendi daha sonra 2010 tarihinde “Savaş ve Barış” isimli tiyatroda rol aldı.

Yasak aşkı ile gündeme gelen Şafak Pekdemir kimdir? Yasak Elma’nın Zehra’sı Şafak Pekdemir kaç yaşında ve nereli? - Resim : 5

2011 yılında “Şüphe” adındaki dizide Aslı Demircan karakterini canlandırdı. 2012 senesinde “Leyla ile Mecnun” dizisinde rol aldı ve Nisan karakterine hayat verdi.

Bu dizinin ardından ise 2014 senesinde “İncir Reçeli 2” filminde Halil Sezai ile başrol oynadı.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ

Yasak aşkı ile gündeme gelen Şafak Pekdemir kimdir? Yasak Elma’nın Zehra’sı Şafak Pekdemir kaç yaşında ve nereli? - Resim : 6

  • 2018 - Yasak Elma (Zehra) ( TV Dizisi)
  • 2015 - Asla Vazgeçmem (İclal) ( TV Dizisi)
  • 2014 - İncir Reçeli 2 (Sinema Filmi)
  • 2012 - Leyla ile Mecnun (Nisan) (TV Dizisi)
  • 2011 - Şüphe (Aslı Demircan) (TV Dizisi)
  • 2010 - Türk Malı (Zehra)(TV Dizisi)
  • 2009 - Sadist (Kısa Film)
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin