Yabancı kontenjanı sorunu Fenerbahçe kariyerini bitirdi. İsmail Kartal mecburen yolları ayırıyor

Devre arasında takıma katılacak isimlerle takımdaki yabancı sayısı epey yükselecek olan Fenerbahçe'de ilk yolcunun Joshua King olacağı iddia edildi. İsmail Kartal, Joshua King'in takımda kalmasını istese de Norveçli oyuncunun yaşadığı sık yaşadğı sakatlık problemleri nedeniyle yollar ayrılacak.

Google Haberlere Abone ol
Yabancı kontenjanı sorunu Fenerbahçe kariyerini bitirdi. İsmail Kartal mecburen yolları ayırıyor
Anadolu Ajansı

Devre arası transfer döneminde takıma stoper, orta saha ve forvet eklemeyi düşünen Fenerbahçe'de yolların ayrılacağı ilk isim Joshua King oldu.

Milli aranın ardından Trendyol Süper Lig'de Fatih Karagümrük ile karşılaşacak olan Fenerbahçe'de kritik maçın hazırlıkları sürerken devre arasında takıma katılacak isimler için de araştırmalar ciddi şekilde devam ediyor.

Devre arasında takıma üç takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'de yükselecek yabancı sayısı nedeniyle mecburi olarak bazı isimlerle yolların ayrılması gündemdeyken takıma veda edecek ilk ismin Joshua King olacağı iddia edildi. Üst üste yaşadığı sakatlıklar nedeniyle bu sezon sürekli olarak forma şansı bulamayan Joshua King'in ayrılmasına İsmail Kartal tarafından da onay verildi.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 10 maça çıkan Joshua King 4 gol ve 3 asist üretti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin