WhatsAppta kalın, italik ve üstü çizili nasıl yazılır? WhatsApp'ta yazıyı bold, italik, kalın ve üstü çizili yapma yöntemi

WhatsApp'ta kalın (bold) italik ve üstü çizgili yazılar yazabilirsiniz. WhatsApp'ta kalın (bold) italik ve üstü çizgili yazılar cümleleri veya kelimeleri vurgulamak için özellikle grup sohbetlerinde sıklıkla kullanılıyor. Peki WhatsApp'ta kalın, italik ve üstü çizili yazılar nasıl yazılır? İşte WhatsApp'ta kalın, italik, üstü çizili, bold yazma yöntemi.

WhatsAppta kalın, italik ve üstü çizili nasıl yazılır? WhatsApp'ta yazıyı bold, italik, kalın ve üstü çizili yapma yöntemi

En çok kullanılan sosyal medya uygulamalarının başında gelen WhatsApp farklı birçok özelliğiyle güncel kalmaya devam ediyor. Dikkat çeken özelliklerden biri de WhatsApp'ta yazılan mesajın görünümünü değiştirmek.

WhatsApp'ta gönderilen mesajların görünümü kolaylıkla değiştirilebiliyor. Bunun için, vurgulamak istediğiniz kelimenin veya cümlenin başına ve sonuna belirli işaretleri koymak yeterli oluyor.

İşte WhatsApp'ta kalın, italik, üstü çizili, bold yazma yöntemi.

WHATSAPP'TA İTALİK YAZMA YÖNTEMİ

Göndereceğiniz mesajı italik yapmak istiyorsanız vurgulamak istediğiniz kelimenin veya cümlenin başına ve sonuna _ (ALT TİRE) koyun.

Örnek: _mesaj_ 

WHATSAPP'TA KALIN (BOLD) YAZMA YÖNTEMİ

Mesajı kalın yapmak için kelimenin veya cümlenin başına ve sonuna * (YILDIZ) işareti koyun.

Örnek: *metin*

WHATSAPP'TA ÜSTÜ ÇİZİLİ YAZMA YÖNTEMİ

Mesajı üstü çizili yapmak istiyorsanız metnin önüne ve arkasına ~ yaklaşık işareti (TİLDE) ekleyin.

Örnek: ~metin~

WHATSAPP'TA KENDİME NASIL MESAJ GÖNDERİRİM?

WhatsApp uygulamasını açın,

Yeni sohbet başlatmayı seçin

Önünüze çıkan kişilerden kendinizi bulun,

Sohbeti açtığınızda 'Kendine mesaj at' yazısını göreceksiniz.

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin