'Vali Coş'u yedirmeyiz' twitter'da olay oldu

Başbakan Erdoğan'ın sözleri sosyal medyada geniş yankı buldu.

Google Haberlere Abone ol
'Vali Coş'u yedirmeyiz' twitter'da olay oldu

Partisinin grup toplantısında konuşan Başbakan, 10 Kasım töreninde yaşanan protesto sırasında “gavat” kelimesini kullandığı iddia edilen Vali Coş hakkında ilk kez açıklama yaptı. Erdoğan, şunları söyledi:



“Arkadaşımızın oradaki tavrını doğru bulmuyorum. Ancak arkadaşımıza yapılan oradaki tavırları niçin medya eleştirmez? Ben oradaki o ifadeyi tabii ki doğru bulmuyorum. Bunun için İçişleri Bakanı’na gerekli talimatı verdim. Gerekli incelemeyi yapacaklar. Ama kusura bakmasınlar bu tür provokatif eylemlere de biz valilerimizi kolay kolay yedirmeyiz.” 



Başbakan Tayyip Erdoğan’ın Adana Valisi Hüseyin Avni Coş için “Valimizi provokatif eylemlere kolay kolay yedirmeyiz” sözleri ise sosyal medyayı salladı.



İşte oyorumlardan bazıları:



Atilla Taş @AtillaTasNet  Yenilmeyen Vali yapmışlar. Yiyemiyosun.



@eksihabermas  Kendi veziri hem döver hem sever; kendi valisi hem atar hem kollar; kendi tebaası hem ezer hem okşar. Padişah özentisinden sual olmaz.

 



necdet tunaç ‏@necdettunac Yedirmeyiz sözünü duyan vali artık kafa mı atar, tekme mi savurur bilinmez...



ismail demirci ‏@ismaildmrc Başbakan #Erdoğan: "Kusura bakmasınlar, Adana Valimizi yedirmeyiz" asıl "kavas" kim???



cedimoğlu ‏@cedimoglu Başbakan KAVAS Vali için YEDİRMEYİZ demiş... Ne zaman bu yeme yedirme kompleks ve paranoyasından kurtulacaksınız?!!



Ali Torlak @D_AliTorlak  Sn Başbakanın millete küfür hakaret eden Valinin arkasında durmasından dolayı çok vali aynı yolu deneyecektir.Çünkü artık kapı aralanmıştır.



kaan sezyum @kaansezyum  Vali yenilmez, öğrenemediniz gitti. (Vali yemek isteyen zombi halk aç kaldı) http://t.co/xOVhJKCl14



Özgür Mumcu @ozgurmumcu  O küfürbaz valiyi yemeye meraklı olan yok. Belli ki birbirinize yakışıyorsunuz. Allah bir iktidarda kocatsın.

 

Yusuf Halaçoğlu @yusufhalacogluBaşbakan Adana valisini yedirmezmiş.Galiba Adanayı bilmiyor.Adanada Adana kebap dururken kim yemek ister böyle valiyi.Midesi kaldırmaz.



Aydın Cıngı @aydincingi"Yedirtmeyeni yerler" diye bir özdeyiş var mıydı?




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin