Uzaylı olduğu iddia edilen cesetler incelemeye alındı! Birinin hamile olduğu ortaya çıktı

Peru'da geçen haftalarda bulunan ve uzaylı olduğuna inanılan cesetlerle ilgili tartışmalar sıcaklığını koruyor. Mumyalanmış cesetler, uzmanlar tarafından incelendi ve çok değişik sonuçlara ulaşıldı.

Google Haberlere Abone ol
Uzaylı olduğu iddia edilen cesetler incelemeye alındı! Birinin hamile olduğu ortaya çıktı

Kalıntıları Peru’da bulan UFO uzmanı Jaime Maussan, “Bu kalıntılar bizim evrimsel sürecimizin bir parçası değil” diyerek iki cesedin “uzaylılara” olduğunu savunmuştu.

Daha önce benzer iddiaları asılsız çıkan 70 yaşındaki UFO uzmanı, Peru'da gizemli hiyerogliflerin de bulunduğu bölgeden getirdiği mumyaları “insanlık tarihinin en önemli keşiflerinden biri” diye nitelemişti.

Uzaylı olduğu iddia edilen cesetler incelemeye alındı! Birinin hamile olduğu ortaya çıktı

Bilim dünyasında büyük tartışma yaratan olayla ilgili bazı uzmanlar, cesetlerin muhtemelen uzun yıllar önce insan ve hayvan parçaları birleştirilerek oluşturulduğunu savunmuştu.

Ancak son yapılan incelemeler, bu iddiayı çürüten sonuçlar ortaya koyarak soru işaretlerini arttırdı. Meksikalı doktorlar, cesetlerin tek bir iskelet yapısı olduğunu ve farklı canlı türlerinin birleştirilmesiyle oluşmadığını söyledi.

Uzaylı olduğu iddia edilen cesetler incelemeye alındı! Birinin hamile olduğu ortaya çıktı - Resim : 2

Laboratuvarda yapılan incelemelerde cesetler birçok testten geçirildi. DNA ve X-ray bulgularında da cesetlerden birinin içinde “yumurtalar” olduğu bilgisi paylaşıldı. Uzmanlar, bu sonuca göre, Clara olarak adlandırdıkları “uzaylılardan” birinin hamile olduğunu belirtti.

Cesetlerin boyun ve omurga yapılarının kuşları andırdığına ancak iki bacak ve iki kolla insana benzediklerine dikkat çekildi. Ayrıca cesetlerde diş olmadığı da bildirildi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin