Usta sanatçı Ebru Yaşar Bodrum'u salladı

Türk müziğinin güçlü sesi Ebru Yaşar, Bodrum’da yaz sezonunun ilk sahnesini Vogue Otel’de aldı. Tatilcilerin yoğun ilgi gösterdiği gecede Yaşar, performansı ve repertuarıyla yine unutulmaz bir konsere imza attı. Sanatçı hayranlarının ısrarlı tezahüratları üzerine programını uzatarak sahnede kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Usta sanatçı Ebru Yaşar Bodrum'u salladı

Sahne öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yaşar, “Hep maratondayız. Ama yazın başlangıcı diyelim. Bodrum’dayız sezonu açtık. Herkese iyi tatiller gelen tüm misafirlerimize sevgiler, saygılar” dedi.

'Yine vaktim olmadı çekemedik!'

Dinlenme rekorlarını kıran ‘Gel de Sevme’ albümünden son olarak ‘İğne İplik’ şarkısına klip çekeceğini daha önce açıklayan Yaşar, “ Çekemedim olmadı. O verdiğim sözü tutamadım. Vaktim olmadı fırsat olmadı. Çekeceğiz ama bir ara çekeceğiz.” dedi.

'Çok güzel bir programdı!'

“Şarkılar Bizi Söyler” Programı’nın sezon finaline konuk olan Yaşar, “ İnşallah güzel bir sezon geçer, hepimiz için. Güzel bir programdı. Orada çok eğlendim, finalde ne oynadık ne oynadık. Sanki bütün sezonu ben yaptım, ne oynadım ne oynadım. 53 programı ben çekmişim kadar eğlendim yani. Çok güzeldi.” dedi.

 Usta sanatçı Ebru Yaşar Bodrum'u salladı

'Onlar bizim gururumuz!'

Ünlü sanatçı Diyarbakır’da kendi ismini taşıyan Ebru Yaşar Gülseven Ortaokulu’nun ilk mezunlarını verdiği hatırlatılması sonrası, “Onlar bizim gururumuz. Mutlu bireyler yetişsin. Her şeyden önce mutlu çocuklar yetişsin. Sonra da faydalı çocuklar inşallah yetişsin. Okul yaptıralım hepimiz. Herkes bir tuğla koysa, bir duvarını boyasa ne oldu, oldu bitti işte olacak. Birbirimize yardım edeceğiz destek olacağız. Öyle geçecek bu hayat.” dedi.

 'Kırmızı hala giymiyorum'

Sahnede nazara geldiği için kırmızı renk kıyafet giymeme geleneğini devam ettirdiğini söyleyen Yaşar, “ Vallahi şu an içimden giymek hiç gelmiyor. Ne yapayım yakışıyor ama bir süre giymeyeceğim herhalde bakalım.” itirafında bulundu.

Kaynak: tv100

Etiketler Ebru Yaşar Bodrum
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin