Ünlü şarkıcı Halsey ile Türk sevgilisi Alev Aydın ayrıldı

Türk sevgilisi Alev Aydın'la uzun zamandır beraber olan ABD'li şarkıcı Halsey'den kötü haber... Bir çocukları bulunan ünlü çiftin ayrıldığı açıklandı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü şarkıcı Halsey ile Türk sevgilisi Alev Aydın ayrıldı

Üç yılı aşkın süredir birlikte olan ve 21 aylık bir çocukları bulunan Halsey (28) ve Alev Aydın (40) ayrıldı. Halsey’in nisan ayı başında oğulları Ender Ridley’in velayetini talep eden belgeler sunduğu öğrenildi.

Mahkeme belgelerine göre, asıl adı Ashley Nicolette Frangipane olan Halsey, resmi olarak evli olmadığı senarist ve yapımcı Aydın’la (40) çocuğunun bakımını paylaşmak istediğini belirtti ancak fiziksel olarak vesayetin kendisine verilmesini talep etti.

Ünlü şarkıcı Halsey ile Türk sevgilisi Alev Aydın ayrıldı

25 milyon dolar net serveti olduğu bildirilen Halsey, ilk kez 2019’da bir Los Angeles Lakers basketbol maçında Alev Aydın’la birlikte görülmüştü. O günden beri ilişkilerine tam gaz devam eden çift, 2021’de Halsey’in hamilelik haberiyle hayranlarını sevindirmişti.

Ancak şimdi ayrılık haberinin ardından büyük bir üzüntü yaşayan hayranları, sosyal medyaya koşarak hayal kırıklıklarını bildirdiler. Kimileri “Hayır… birlikte çok iyiydiler” derken kimi kullanıcılar da “Gördüklerim beni çok üzüyor, Allah’ım onlara şifa versin, yaşasınlar, nefes alsınlar, Alev ve Ender için de en iyisini diliyorum. Bu zamanda onları destekleyen sıcak insanlarla çevrili olsunlar.” dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin