Benzin ve motorin fiyatlarına indirim geldi. Brent Petrol 83 dolar seviyelerine indi, sürücülere müjde geldi: Bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak

Brent Petrol fiyatları son ayların en düşük seviyelerine geriledi. 95 dolar seviyelerinden 83 dolara kadar inen petrol fiyatları sonrası Türkiye'deki akaryakıt fiyatları da düşüşe geçti. Geçtiğimiz hafta iki gün üst üste çifte zam yapılan benzin ve motorin fiyatları bu gece yarısından itibaren düşecek.

Google Haberlere Abone ol
Benzin ve motorin fiyatlarına indirim geldi. Brent Petrol 83 dolar seviyelerine indi, sürücülere müjde geldi: Bu gece yarısından itibaren pompaya yansıyacak

Brent Petrol fiyatları son ayların en düşük seviyelerine geriledi. 95 dolar seviyelerinden 83 dolara kadar inen petrol fiyatları sonrası Türkiye'deki akaryakıt fiyatları da düşüşe geçti.

Son yapılan çifte zamlarla birlikte 45 liraya dayanan akaryakıt fiyatlarına bu kez indirim müjdesi geldi. Yapılacak indirim bu gece yarısından itibaren pompa fiyatlarına yansıyacak.

Edinilen bilgiye göre bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzin fiyatlarına 1.37 lira ve motorin litre fiyatlarına ise 1.24 lira indirim yapılacağı öğrenildi.

İSTANBUL AKARYAKIT FİYATLARI 

Benzin fiyatı: 43,77 TL
Motorin litre fiyatı: 41,17  TL
LPG: 20,38 TL

ANKARA BENZİN VE MOTORİN FİYATLARI

Ankara'da benzin litre fiyatı: 44.87  TL
Ankara'da motorin litre fiyatı: 42.32 TL
Ankara'da LPG litre fiyatı: 20.95 TL

İZMİR AKARYAKIT FİYATLARI

İzmir'de benzin litre fiyatı: 45.10 TL
İzmir'de motorin litre fiyatı: 42.56 TL
İzmir'de LPG litre fiyatı: 21.02 TL

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin