tv100 canlı yayınında stüdyo gerildi. Şaban Sevinç'in sözlerine Ferhat Murat çok sinirlendi. Murat ayağa kalktı, elindeki dosyayı yere fırlattı. Tartışmanın fitilini Süleyman Soylu sözleri ateşledi

tv100'ün gündem belirleyen programlarından Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı'nda Şaban Sevinç ile Ferhat Murat arasında Sevinç'in Süleyman Soylu ile ilgili sözleri sonrasında tansiyon bir anda yükseldi. Sevinç'in Murat'a 'Sen kimsin?' demesi üzeri Murat ayağa kalkarak elindeki dosyaları yere fırlattı. Hacır reklama gitti. Ancak reklam sonrasında da tartışma sürdü.

Google Haberlere Abone ol
tv100 canlı yayınında stüdyo gerildi. Şaban Sevinç'in sözlerine Ferhat Murat çok sinirlendi. Murat ayağa kalktı, elindeki dosyayı yere fırlattı. Tartışmanın fitilini Süleyman Soylu sözleri ateşledi

Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, tv100.com yazarı Barış Yarkadaş, iletişimci-yazar Ferhat Murat, Millet Haber Ajansı Yayın Yönetmeni Sinan Burhan, Gürkan Hacır'la Taksim Meydanı programına konuk oldu.

Sevinç'in eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Anayasayı ihlal ettiği sözleri üzerine Murat, "Terörle mücadelede ciddi kararlı bir mücadele yaptığı için mi sen rahatsız oluyorsun? Sayın İçişleri Bakanı'nın alınan kararlarla ilgili bir yorum yapma hakkı yok mudur? Türkiye'de hukuk kararlarını kendince yorumlamak gibi bir hakkı yok mu?" dedi. Bu konuşma tartışmaya dönüştü.

Sevin ise "Ne saçmalıyor bu?" deyince Murat küplere bindi. Sevinç, "Soylu'yu eleştirmek yasak mı?" diye sordu ve "tarafsızlığı senden mi öğreneceğim, sen kimsin ki tarafsızlığı senden öğreneceğim" ifadelerini kullandı. Bu sözler üzerine ortam daha gerildi. Murat, "Düzgün konuş Şaban Sevinç, benim kim olduğum belli" dedi.

Programın moderatörü Hacır, tartışmaya müdahale ederek "Kişileştirmeyelim" uyarısında bulundu. Murat, Sevinç'e, "Ben sana ayar vermiyorum, eleştiride bulunuyorum." dedi ve sonrasında elindeki dosyaları yere fırlatarak "ben gidiyorum." dedi. Bunun üzerine Hacır reklam arası verdi.

İşte Murat'ın dosyayı yere fırlattığı o anlar...

TARTIŞMANIN ATEŞİNİ REKLAM ARASI DA SÖNDÜREMEDİ

Reklam sonrasında Gürkan Hacır özür diledi. Murat ise Sevinç'ten özür dilemesini istedi, "Annem babam izliyor." dedi.

Sevinç ise reklam öncesi tartışmayı sürdürerek, "Bu ülkede terörle mücadeleden rahatsız olan adamın alnını karışlarım ben." ifadelerini kullandı.

Murat, "Ben de bu saatten sonra 'sen kimsin?' deme hakkını elime aldım." dedi.

"Benim özür dileyecek bir şeyim yok." diyen Sevinç kendisi de özür istedi, Murat ise, "Sen kimsin bana özür dileteceksin o zaman." dedi.

Sevinç, "Dileme ya ben senden özür beklemiyorum." Murat, "Ben senden özür bekledim, insan yerine koyduğum için özür bekledim." ifadelerini kullandı.

Murat kendisini sakinleştirmeye çalışan Burhan'a da sert çıktı, "Bir saattir şahsileşiyor burada, biriniz de ağzını açmıyorsunuz Sinan Burhan ya... Burada senin hukukuna müdahale edilse ben tepki gösteririm." ifadelerini kullandı.

Hacır'ın, "Ferhat Murat ben anlamadım ne yapalım?" sorusuna Murat, "Burada 20 adama özür diletildi. Eski İstanbul CHP İl Başkanı Şaban Sevinç'e hakaret ederken özürler diletildi. Şaban Sevinç birisine hakaret ederken özür diletildi." yanıtını verdi. Hacır ise, "Hayır, özür dilemediği için yayından aldık o kadar." dedi.

O sırada Sevinç, "Bana ayar verecek adam anasının karnından doğmadı." dedi Murat ise, "Biz sana neden ayar verelim? Sen kimsin ki sana ayar verelim?" yanıtını verdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin