Ünlü sanatçıya böyle 'haber' verildi: "Bu haberi oku yoksa dolandırılacaksın"

Vatan Gazetesi'nin internet sitesi dolandırıldığından haberi olmayan şarkıcıyı 'manşetten' uyardı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü sanatçıya böyle 'haber' verildi: "Bu haberi oku yoksa dolandırılacaksın"

gazetevatan.com, halen dolandırıcıların kıskacına giren ancak durumun farkında olmayan sanatçı Ümit Sayın'ı, "Ümit bu haberi oku dolandırılıyorsun" manşetiyle uyardı.



Vatan Gazetesi Emniyet Muhabiri Mehmet Ali Demir'in haberine göre, dolandırıcılara inanarak bankadan tüm parasını çeken ve dolandırıcılara vermek için yola çıkan Ümit Sayın haberi okumazsa 41 bin TL dolandırılacak. 



İşte o haber



ÜMİT BU HABERİ OKU



DOLANDIRILIYORSUN



Mehmet Ali DEMİR / İSTİHBARAT ÖZEL



Sanatçı Ümit Sayın şu anda dolandırıcıların kıskacında. 



Başarılı sanatçı bu haberi okursa dolandırılmaktan kurtulacak. 



Sevgilim kaçırıldı



Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinden itibaren Ümit Sayın'dan haber alamayan sevgilisi, Çengelköy Polis Merkezi'ne giderek Ümit Sayın'ın kaçırılmış olabliceği gerekçesiyle polise başvurdu. Telefonu 5 saat boyunca meşgul olan Sayın'a ulaşamayan polisler, gerekli araştıramları yapmaya başladı. Tam o sırada Sayın'ın sevgilisinin telefonu çaldı. Arayan ise dolandırıcılardı. 



Karakoldayken aradılar



Kendisini bir emniyet müdürü gibi tanıtan ve arkadan da telsiz sesleri gelirken konuşan dolandırıcı, Ümit Sayın gibi sevgilsinin hesabının da terör örgütü taranıdan ele geçirildiğini ve hemen bahkadaki parayı çekip istedikleri yere getirmezse örgüte yardım suçuyla suçlanacağını söyledi. Bu konuşmayı yaparken karakolda olan sevgiliyi polisler uyardı. Durumu anlayan polis, Sayın'ın hesabını incelemye aldı. 



Şu an dolandırılıyor



Sayın'ın saat 15.10 sıralarında Akbank Acıbadem şubesi'nden 41 bin TL çektiği ve bu parayı dolandırıcıların istediği yere götürdüğü bilgisine ulaşıldı. Dolandırıcıların taktiği gereği telefonu sürekli meşgul edilen Sayın eğer bu haberi okumazsa, dolandırılacak. 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin