Ünlü oyuncuya gözaltı şoku! Şener Şen’in yeğeni Aslı Efeoğlu, Adnan Oktar suç örgütü yapılanması kapsamında gözaltına alındı

Adnan Oktar suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik üç ilde operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 15 kişinin arasında ünlü oyuncu Şener Şen’in yeğeni Aslı Efeoğlu olduğu öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü oyuncuya gözaltı şoku! Şener Şen’in yeğeni Aslı Efeoğlu, Adnan Oktar suç örgütü yapılanması kapsamında gözaltına alındı

Adnan Oktar suç örgütünün güncel yapılanmasına yönelik üç ilde operasyon düzenlendi. Düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 15 kişinin arasında ünlü oyuncu Şener Şen’in yeğeni Aslı Efeoğlu olduğu öğrenildi. 5 yıl önce yapılan operasyonda gözaltına alınan Efeoğlu, tutuklanmış ancak daha sonra serbest bırakılmıştı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Terör ve Örgütlü Suçlar Soruşturma Bürosu koordinesinde, Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanması ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik operasyon düzenledi.

Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu’nun haberine göre; yapılan çalışmalarda örgütün serbest kalan üyelerinin de desteği ile faaliyetlerin yeniden organize edilmeye çalışıldığı öğrenildi. Bu durum sonrası savcılık ve polis harekete geçti.

Çalışmalarını tamamlayan ekipler, Adnan Oktar organize suç örgütünün güncel yapılanmasında bulunduğu tespit edilen 23 şüphelinin yakalanmasına yönelik İstanbul, İzmir ve Samsun'da belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda 15 şüpheli yakalandı. Bu isimlerden 4'ünün yurt dışında olduğu belirlendi.

ŞENER ŞEN'İN YEĞENİ DE GÖZALTINA ALINDI

Düzenlenen operasyonda gözaltına alınan isimler arasında ünlü oyuncu Şener Şen’in yeğeni Aslı Efeoğlu da yer alıyor. 2018 yılında yapılan operasyonda gözaltına alınan Efeoğlu, tutuklanmış ancak daha sonra serbest bırakılmıştı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin