Ünlü güreşçi cinsiyet değiştirdi! Kaslı vücudu gitti, yerine güzel bir kadın geldi. En büyük destekçisi karısı oldu

Bir zamanların efsane WWE güreşçisi Gabbi Tuft 2021 yılında aslında kendini kadın gibi hissettiğini açıkladı ve o andan itibaren cinsiyet değiştirme süreci de başladı.

Google Haberlere Abone ol
Ünlü güreşçi cinsiyet değiştirdi! Kaslı vücudu gitti, yerine güzel bir kadın geldi. En büyük destekçisi karısı oldu

Tuft, 2009 ila 2012 yılları arasında Tyler Reks sahne adıyla WWE'de profesyonel olarak güreşti ve 2021 yılında trans birey olduğunu açıkladı.

Cinsiyet geçiş sürecinden önce 127 kilo olan ve bu kilonun sadece 6 kilosu yağ olan sporcu, geçmiş yıllarda kendisini Vikings'ten Ragnar Lothbrok ve 'Game of Thrones'tan The Mountain karakterlerine benzetiyormuş.

Ünlü güreşçi cinsiyet değiştirdi! Kaslı vücudu gitti, yerine güzel bir kadın geldi. En büyük destekçisi karısı oldu

Fakat o kaslar onun için gurur değil aksine kendini kadın gibi hissettiği için zulmüş. 

O anki duygularını şöyle ifade etti:

'Başkalarının gördüğü 130 kiloluk güreşçi ve vücut geliştirmeci, aynaya baktığımda gördüğüm kişi değildi. Geçiş sürecime başladığımda, kendimi dünyaya nasıl tanıtmak istediğime karar veremedim.'

Ünlü güreşçi cinsiyet değiştirdi! Kaslı vücudu gitti, yerine güzel bir kadın geldi. En büyük destekçisi karısı oldu - Resim : 2

1.80 boyundaki eski profesyonel güreşçi, testosteronla dolu vücudunda hormon tedavisine başladıktan sonra kas kütlelerinin dağılması için bir kobay faresine dönüştüğünü belirtiyor.
Ünlü güreşçi, bu süreçte profesyonel diyetisyenlerden yardım almış ve spor rutini için tecrübelerini kullanmış.

Ünlü güreşçi cinsiyet değiştirdi! Kaslı vücudu gitti, yerine güzel bir kadın geldi. En büyük destekçisi karısı oldu - Resim : 3

İki yıl içinde 85 kilo veren güreşçi, cinsiyet geçişi sürecinde kendisini çok çirkin hissettiğini ve trans bireylere destek olmak için devam ettiğini söylüyor:

'Birkaç yıl boyunca deneme yanılma ve araştırma sonucunda öğrendiklerimi paylaşırsam başkalarına yardım edebileceğimi biliyordum.'

Sosyal medya hesaplarında binlerce takipçisi olan Gabbi'nin videoları arasında 20 yıllık eşi Priscilla ve 11 yaşındaki kızları Mia ile geçişine verdikleri tepkiler hakkında konuşmalar da yer alıyor.

Yakın zamanda kızıyla röportaj yaptığı bir videoda Mia, insanlara babasının bir kadın olduğunu açıklamak zorunda kalmasının 'biraz tuhaf' olduğunu söyledi.

Ünlü güreşçi cinsiyet değiştirdi! Kaslı vücudu gitti, yerine güzel bir kadın geldi. En büyük destekçisi karısı oldu - Resim : 4

Gabbi ayrıca geçiş sürecinin başlangıcında artık bir erkek olamayacağı için zaman zaman üzüldüğünü belirtti. Buna karşılık bazı kullanıcılar ona; kendini şefkatle kabul et yorumunda bulundu. 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin