Ünlü çiftin evliliğinde kriz! 30 yaş küçük eşinin tüm izlerini bir çırpıda sildi

Dünyaca ünlü Fransız aktör Vincent Cassel ile kendisinden 30 yaş küçük eşi Tina Kunakey arasında kriz çıktığı iddia edildi. Birlikte sık sık paylaşım yapan ve her fırsatta birbirlerine olan aşklarını dile getiren ikiliyle yakın bir kaynak, ünlü çiftin ayrıldığını öne sürdü. İşte detaylar...

Google Haberlere Abone ol
Ünlü çiftin evliliğinde kriz! 30 yaş küçük eşinin tüm izlerini bir çırpıda sildi

En çok 'Ocean's Twelve' ve 'Black Swan' filmlerindeki rolleriyle tanınan 56 yaşındaki Fransız aktör Vincent Cassel, 26 yaşındaki model Tina Kunakey ile ilk kez 2016 yılında bir araya gelmişti. Aralarında 30 yaş fark olan İkili, 2018'de nikâh masasına oturmuş ve Nisan 2019'da Amazonie adını verdikleri kız çocukları dünyaya gelmişti.

Ünlü çiftin evliliğinde kriz! 30 yaş küçük eşinin tüm izlerini bir çırpıda sildi

'HAFTALAR ÖNCE AYRILDILAR'

Ancak bir kaynak DailyMail.com'a yaptığı özel açıklamada; çiftin boşanmak üzere olduğunu belirterek şunları söyledi:

"Haftalar önce ayrıldılar. Tina'nın kalbi kırık."

Ünlü çiftin evliliğinde kriz! 30 yaş küçük eşinin tüm izlerini bir çırpıda sildi - Resim : 2

EŞİYLE OLAN FOTOĞRALARINI SİLDİ!

Vincent ve Tina'nın temsilcileri yorum taleplerine yanıt vermezken, aktörün Instagram hesabından eşinin fotoğraflarını kaldırması, spekülasyonlara neden oldu.

Ünlü çiftin evliliğinde kriz! 30 yaş küçük eşinin tüm izlerini bir çırpıda sildi - Resim : 3

'KOCAN NEREDE?'

Ayrıca Cassel, eşinin doğum gününü kutlamak için de hiçbir paylaşımda bulunmadı. Aktör eşinin Instagram fotoğraflarından birini en son 17 Şubat'ta beğenirken, Tina'nın haftalardır Vincent'la hiçbir fotoğrafını paylaşmaması takipçilerinin "Kocan nerede?" sorusunu sormasına neden oldu.

Ünlü çiftin evliliğinde kriz! 30 yaş küçük eşinin tüm izlerini bir çırpıda sildi - Resim : 4

PAYLAŞIMLARA DEVAM ETTİLER

Ne Tina ne de Vincent, takipçileri arasında ilişki durumuyla ilgili artan şüphelere değinmediler; ancak her ikisi de son birkaç hafta içinde hesaplarında düzenli paylaşımlar yapmaya devam etti.

Ünlü çiftin evliliğinde kriz! 30 yaş küçük eşinin tüm izlerini bir çırpıda sildi - Resim : 5

İLK EVLİLİĞİNİ MONICA BELLUCCI İLE YAPTI

1996'da 'The Apartment' adlı filmde birlikte rol alan Vincent Cassel ve Monica Bellucci'nin aşkı gerçeğe dönüşmüş, ikili; 1999 yılında yılında evlenmişti. 2013'te yollarını ayıran ünlü çiftin, şimdi 18 yaşında olan Deva ve 12 yaşında olan Leonie adında iki kızı bulunuyor.

Ünlü çiftin evliliğinde kriz! 30 yaş küçük eşinin tüm izlerini bir çırpıda sildi - Resim : 6

'ONA ÇOK AŞIĞIM'

Belluci'den boşandıktan üç yıl sonra tanıştığı ikinci eşi Kunakey ile aralarındaki yaş farkı sebebiyle eleştirilen ünlü isim, düğünlerinden kısa süre önce New York Times'a verdiği bir röportajda şöyle konuşmuştu:

"Hayat her zaman adil değil. 52 yaşındayım ve 21 yaşında bir kızla evleniyorum. Ona çok aşığım ve bir bebeğimiz olacağına eminim."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin