Umur Birand yine eleştirilerin hedefi oldu

32. Gün'de tartışılan konu gündemin dışında kaldı.

Google Haberlere Abone ol
Umur Birand yine eleştirilerin hedefi oldu

Ocak ayında hayatını kaybeden usta gazeteci ve televizyoncu Mehmet Ali Birand'ın oğlu Umur Birand bu seferde seçtiği program konusu nedeniyle eleştirildi.



Dün, Türkiye'nin gündeminde Nevruz kutlamalarında Abdullah Öcalan'ın mektubunun okunması vardı. Tüm haber ve tartışma programları bu konuyu tartışıyordu. Babasının ölümünün ardından, Umur Birand'ın sunmaya başladığı 32. Gün programında ise, "özel güvenlik" konusu tartışıldı.



Yıllarca, gündemdeki en sıcak konuları tartışıldığı 32. Gün programında Abdullah Öcalan'dan gelen mesajların konuşulmaması  sosyal medyada "Mehmet Ali Birand yaşasaydı böyle mi olurdu" yorumlarına neden oldu.



Umur Birand, daha önce de babasının twitter hesabını kullandığı için eleştirilmişti.





İşte twitterdaki yorumlardan bazıları:



"Bugün tüm kanallar nevruz ile ilgili düzinelerce haber yaparken, güvenlik görevlileri gibi bir konuyla 32. Gün ruhu bu gece can vermiştir"



"Sabah sabah negatiflik yaymak istemem ama, 32. gün neydi öyle ya ! Gündemler arası uçurum"



"Birand'ın oğlu kapat o hesabı rahmetli babanı rezil etme! türkiye barışı konuşurken umurcuk akşam 32.gün'de özel güvenlikçileri konuşacakmış"



"32. Gün programını tez zamanda birilerinin ya oğlunun elinden kurtarması ya da programı bitirmesi gerekiyor. Böyle saçmalık olmaz"






Sıradaki Haber İçin Sürükleyin