Ümitcan Uygun'dan TikTok fenomenine ölüm tehdidi!

Aleyna Çakır ölümünde baş şüpheli olarak bilinen Ümitcan Uygun, sosyal medyada açılan bir canlı yayın esnasında Tiktok fenomenini ölümle tehdit etti. Ümitcan Uygun'un sözleri şoke etti.

Google Haberlere Abone ol
Ümitcan Uygun'dan TikTok fenomenine ölüm tehdidi!

Geçtiğimiz Haziran ayında evinde bornoz kuşağı ile kapıya asılı şekilde cansız bedeni bulunan Aleyna Çakır'ın ölümünün baş şüphelisi Ümitcan Uygun dün akşam Tiktok hesabı üzerinden bir canlı yayın başlattı.

"SENİ DE ÖLDÜRECEĞİM"

Sabah'tan Çağrı Oğuz'un haberine göre yayın esnasında çok sayıda yorumu okuyan ve cevaplar veren Uygun'un yayınına Tiktok fenomeni Abdullah S. katıldı.

Ümitcan Uygun'dan TikTok fenomenine ölüm tehdidi!

SÖZLERİ ŞOKE ETTİ

Konuşma sırasında 'Adalet yerini bulacak' diyen Abdullah S.'ye sinirlenen ve alkollü olduğu değerlendirilen Uygun, alkol şişelerini göstererek tehdit ve küfürler savurmaya başladı. 'Seni de öldüreceğim' sözleri ise şoke etti.

Video sırasında Ümitcan Uygun'a yorum bölümünden tepki yağdı.

Öte yandan yine Uygun'un yakın arkadaşı G.Ö.'nün henüz reşit olmadığı iddia edilen genç bir kızla birlikte olduğu ifade edildi. Abdullah S.'nin yayınına bağlanan G.Ö. daha sonra çektiği küfür dolu video ile genç kızın reşit olduğunu ileri sürmesi dikkat çekti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin