Uğur Dündar İle Haftanın Panoraması başlıyor. Uğur Dündar Medyatava'ya konuştu ve programın ilk konuğunu açıkladı

Usta gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar, tv100'de yayınlanacak olan 'Uğur Dündar İle Haftanın Panoraması' programıyla ekranlara bomba gibi dönüyor. Duayen gazeteci, Medyatava'nın sorularını yanıtladı ve tv100'deki programla ilgili bilgiler verdi. Dündar, aynı zamanda Medyatava aracılığıyla bir kez daha Altılı Masa liderlerine açık oturum çağrısı yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Uğur Dündar İle Haftanın Panoraması başlıyor. Uğur Dündar Medyatava'ya konuştu ve programın ilk konuğunu açıkladı

Yeni yayın döneminde çok önemli transferlere imza atan tv100, Türk basınının en önemli isimlerinden birini transfer etti. Duayen gazeteci ve televizyoncu Uğur Dündar artık tv100 ekranlarında olacak.

Uğur Dündar, tv100 ekranlarında her cumartesi gecesi saat 21:00 ile 23:00 arasında "Uğur Dündar İle Haftanın Panoraması" isimli programla ekrana gelecek.

Medyatava'ya özel bir röportaj veren usta gazeteci Uğur Dündar, ilk programın 14 Ocak'ta yayınlanacağını söyledi ve tv100'de güzel şeyler yapacaklarını açıkladı.

Mesleğe yeni başlamış bir amatör gibi heyacanlı olduğunu belirten Dündar, "Tabi ben mesleğe yeni başlamış bir amatör gibi heyecanlıyım. İnşallah güzel şeyler yapacağız burada. 14 Ocak Cumartesi akşamı saat 21 ile 23 arasında ilk programımız yayınlanacak. Büyük olasılıkla Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile çok özel bir söyleşi yapacağım, ondan sonra da her cumartesi akşamı seyircilerimizi TV100 ekranlarına bekleyeceğiz" dedi.

Altılı masa liderlerine tv100'de yapacağı açık oturum için önce sosyal medyada, sonra tv100 ekranlarında çağrıda bulunduğunu hatırlatan Uğur Dündar, Medyatava'nın "Böyle bir siyasi iklim olduğunu düşünüyor musunuz?" sorusuna ise "Siyasi iklim şu anda olmasa bile bizim onu var etmemiz gerekiyor" cevabını verdi.

Altılı masa liderlerine bir çağrı daha yaptı

"Çünkü demokrasi kültürünün olmazsa olmazlarından biri gündemdeki seçmenin oylarına talip olan siyasi liderlerin bir araya gelip ülke meselelerini konuşmaları, düşüncelerini paylaşmaları, projelerini açıklamaları ve bu şekilde gerçekleşen açık oturumlardı" diyen Dündar, "Türkiye’de de geçmişte vardı bu kültür. TRT ekranlarında ben o dönemin liderlerini çok moderatörlüğümde açık oturumlarda bir araya getirdim" dedi.

Dündar şöyle konuştu: En son olarak da 3 Kasım 2002 seçimlerinden önce sayın Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı  Tayyip Erdoğan’la dönemin Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Sayın Deniz Baykal’ın tartıştıkları büyük buluşmayı gerçekleştirdim. O da demokrasimizin son açık oturumu oldu, liderler açık oturumu oldu. Şimdi 6’lı masanın liderleri güçlendirilmiş parlamenter sistem vaat ediyorlar onun bir gereği de bu açık oturum kültürünün yeniden canlanmasıdır. Onu inşallah TV100 ekranlarında gerçekleştireceğiz. Buradan sizin aracılığınızla sayın liderlere bir çağrıda bulunayım 6’lı masa liderlerine gelin tarihini sizin belirleyeceğiniz bir akşam, Cumartesi akşamı olursa ben tercih ederim, ucu açık bir şekilde 6’lı masanın projelerini ve iktidar oldukları seçenekte neler vaat ettiklerini topluma anlatsınlar. Seyircilerimizin zihinlerindeki soru işaretlerini gidersinler.

 

Kaynak: Medyatava Özel
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin