Twitter'dan tartıştılar!

Yıldıray Oğur ve Mehmet Baransu sosyal medyada kavgaya tutuştu.

Google Haberlere Abone ol
Twitter'dan tartıştılar!

Dün yazdığı yazıyla Taraf gazetesi'ndeki köşe yazarlığının bıraktığını açıklayan Yıldıray Oğur ve gazatenin bir diğer köşe yazarı Mehmet Barnsu ile twitter hesabından tartıştı.



Mehmet Baransu'nun "Taraf ne kadar buyuk bir gazeteymiş. Yiye yiye bitiremediler! Bitiremeyecekler de." sözüne karşılık Yıldıray Oğur da, Herhangi bir gazeteyle anlaşıp gittiğimi ispat edemezsen Twitter hesabını kapatır mısın? Bu hayra vesile olmak isterim." karşılığını verdi.



İşte gazeteci arasında sosyal medyada geçen diyalog



"Keske Oral abisinin basmadigi yazisini da bir yerde yayinlasa."



"Herhangi bir yazımın tek bir cümlesinin bile sansürlendiğini ispat edemezsen 198 bin takipçili hesabını bana verir misin? @mehmetbaransu"



@yildarado televizyon programlarinda kiminle ne gorustugu sen acikla gider ayak yazinda birilerine iftira atarken isim verme erdemini goster



@mehmetbaransu hangi televizyon programında kiminle ne görüştüğümü açıklamayamazsan Twitter'dan ve hayatımızdan çekip gideceğine söz ver?



@yildarado kitap yazini paylas istersen



Kitabımla ilgili Taraf'ta tek satır çıkmaması üzerine bi sitem yazısı yazdım ve sonra kendi rızamla çektim. Yaptığın adice. @mehmetbaransu



@yildarado sansurun adi kendi rizam oldu. Akil heyetine beraber girince sansur de rizam oluyor. Bir de ayni heyetteydiniz degil mi?



@mehmetbaransu yalancılığa devam ediyorsun, kendine yazık ediyorsun.Yazımı kendim çektiğimin smsini atayım diyeceğim ama sen de vardır zaten


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin