Derbi öncesi sahada büyük kavga. Birbirine giren isimleri güvenlik güçleri zorlukla ayırdı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Trendyol Süper Lig'in 37. haftasında oynanacak maç öncesi Kerem Aktürkoğlu ve Mert Hakan Yandaş arasında kavga çıktı. İki oyuncu da birbirinin üzerine yürürken araya giren güvenlik güçleri ortalığı yatıştırdı.

Google Haberlere Abone ol
Derbi öncesi sahada büyük kavga. Birbirine giren isimleri güvenlik güçleri zorlukla ayırdı
De Marke-Sosyal Medya

Trendyol Süper Lig'de belki de şampiyonluk düğümünün çözüleceği Galatasaray-Fenerbahçe maçı öncesi Kerem Aktürkoğlu ile Mert Hakan Yandaş arasında büyük bir kavga çıktı.

İki takım oyuncuları da ısınmak için sahaya çıkarken, Mert Hakan Yandaş tribünlere Fenerbahçe armasını gösterdi. Bunun üzerine Kerem Aktürkoğlu, Mert Hakan Yandaş'ın üzerine yürüdü ve sinirler bir anda gerilince iki oyuncu arasında fiziksel temas yaşandı. Abdülkerim Bardakcı'nın da olaya dahil olmasıyla saha bir anda karıştı.

Derbi öncesi sahada büyük kavga. Birbirine giren isimleri güvenlik güçleri zorlukla ayırdı

Güvenlik güçlerinin sahaya girmesiyle, Mert Hakan Yandaş ve Kerem Aktürkoğlu sakinleştirildi ve iki takım oyuncuları sahanın kendisine ayrılan yerlerine geçti.

KAVGA SONRASI GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Saha içinde yaşanan olaylar sonrasında Galatasaray resmi hesabından bir paylaşım gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı ekip paylaşımında, ''Büyük Galatasaray taraftarı, 90 dakika boyunca hiçbir tahrike kapılmadan takımımızı desteklemeliyiz. Kışkırtmalara kapılmanın Galatasaray'a ve şampiyonluk yolundaki takımımıza zarar vereceğini unutmamalıyız. Bu hususa dikkat etmemiz özellikle önemlidir. Sahadaki aslanlarımız mücadelelerini verirken tribündeki bizler onların itici gücü olalım ve desteğimizi azalmadan, yorulmadan, etkimizi sürekli artırarak gösterelim'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin