Twitter'da gri tik ne demek. Twitter gri tik kimlere verilir. Twitter gri tik nasıl alınır?

Twitter'da bazı kullanıcıların gri tik almasının ardından "Twitter'da gri tik ne demek?" sorusunun yanıtı merak edildi. Peki Twitter'da gri tik ne demek? Twitter gri tik kimlere verilir? Twitter gri tik nasıl alınır? İşte merak edilen detaylar.

Google Haberlere Abone ol
Twitter'da gri tik ne demek. Twitter gri tik kimlere verilir. Twitter gri tik nasıl alınır?

Twitter'da gri onay işaretinin ne anlama geldiği merak ediliyor.

Twitter'da uygulanan gri tik, hesabın devlet/çok taraflı kuruluşu ya da bir devlet/çok taraflı yetkiliyi temsil ettiğini gösteriyor. Ek devlet hesapları ve çok taraflı hesaplar Doğrulanmış Kuruluşlar aracılığıyla gri onay işaretleri alabiliyor.

Twitter gri tik için Twitter tarafından yapılan açıklama şu şekildedir: "Bu hesap, bir resmi kurum ya da çok taraflı bir kuruluş hesabı olduğu için onaylı."

TWİTTER'DA HANGİ HESAPLAR GRİ TİK KULLANABİLİR?

Ulusal düzeyde uygun devlet kuruluşları şunları içerebilir: Ana yürütme ofisi hesapları, belirli politika alanlarını denetleyen ajans hesapları, ana elçilik ve konsolosluk hesapları ve parlamento veya eşdeğer kurumsal ve komite hesapları. Eyalet düzeyinde ve yerel düzeyde uygun devlet kuruluşları şunları içerir: Kriz müdahalesi, kamu güvenliği, yasa uygulama ve düzenleme konularını denetleyen ana yönetici ofisi hesapları ve ana kurum hesapları.

Uygun hükümet kişileri şunları içerebilir: Devlet başkanları (cumhurbaşkanları, hükümdarlar ve başbakanlar), devlet başkan yardımcıları (cumhurbaşkanı yardımcıları, başbakan yardımcıları), ulusal düzeydeki kabine üyeleri veya eşdeğeri, yürütme organının ana resmi sözcüsü veya eşdeğeri, ve uluslarüstü veya ulusal kongre, parlamento veya eşdeğerinin tüm odalarının bireysel üyeleri.

Uygun çok taraflı kuruluşlar şunları içerebilir: ana merkez düzeyinde, bölgesel düzeyde ve ülke düzeyinde kurumsal hesaplar. Uygun çok taraflı kişiler şunları içerir: Çok taraflı kuruluşun başkanı ve başkan yardımcısı veya eşdeğeri.

 

Etiketler Twitter nedir
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin