TürkMedya ile yolları ayrılmıştı, yeni kanalında ekrana dönüyor!

Elif Çakır'ın yeni adresi belli oldu.

Google Haberlere Abone ol
TürkMedya ile yolları ayrılmıştı, yeni kanalında ekrana dönüyor!

Kasım ayında TürkMedya bünyesindeki Star gazetesi ile 24 TV'deki görevine son verilen gazeteci Elif Çakır, Ülke TV'de programa başlıyor.



'Söz Bitmeden' isimli program Elif Çakır'ın moderatörlüğünde 12 Ocak Pazartesi'den itibaren Ülke TV izleyicisiyle buluşacak.



'Söz Bitmeden' daha önce 24 TV ekranlarında yayınlanıyordu.



Çakır Kasım ayında, TürkMedya'da Star Medya Yayıncılık Grup Başkanı Mustafa Karaalioğlu, Star Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Yusuf Ziya Cömert ve Akşam gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan'ın görevlerine son verilmesine tepki göstermişti ve ardından gruptaki görevine son verilmişti.



Çakır, operasyona "Çok derinden bir hayal kırıklığı içindeyim. Sözün bittiği yeri gördüm. Ahde vefa kocaman bir yalanmış. Yollar ayrılır da usül bu mu olmalıydı? İsmini anmak istemiyorum Ahlaksızca atılan "pazartesiyi bekleyin" twetinden sonra bu Mustafa abilere yapılan nasıl yorumlanır? Mustafa Karaailoglu, Yusuf Zıya Cömert, Mehmet Ocaktan.. Üç kahraman isim.. Kim hangi çamuru atarsa attığıyla kalır.. Meğer ne çok 17 Aralık kahramanı varmış. Ortalık utanması olmayan sahte kahraman doluymuş da haberimiz yokmuş! Haya ediyorum. Mustafa abilere yapılanlar hepimize yapılmıştır.. Güven duygumuz zedelendi.. Vicdanımız yaralandı! Ben bu yaşananları kaldıramıyorum" tweet'leriyle tepki göstermişti.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin