Türkiye Texas'a döndü: Tekstil firması sahibine silahlı saldırı!

Türkiye'de silahlı saldırı vakaları durmadan artıyor. Gaziosmanpaşa'da iş yerinden çıktığı sırada silahlı saldırıya uğrayan iş insanı yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Silahlı saldırı anı kameraya yansırken polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Google Haberlere Abone ol
Türkiye Texas'a döndü: Tekstil firması sahibine silahlı saldırı!

Olay, dün saat 14.00 sıralarında Merkez Mahallesi Eski Edirne Asfaltı üzerinde bir iş yerinin otoparkında yaşandı. İddiaya göre, tekstil atölyesinden çıkan iş yeri sahibi, otomobile binerek gitmeye çaldığı sırada daha önce kendisini dışarda bekleyip gözetleyen kişinin silahlı saldırısına uğradı. Otomobile defalarca ateş açan kişi olay yerinden hızlıca kaçtı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan kişi hastaneye kaldırılırken polis ekipleri silahlı saldırganı yakalamak için çalışma başlattı. 

 "İKİ EL SİLAH SESİ DUYDUM"

Görgü tanığı Hakan Erdoğan, "Çalışırken konfeksiyon sahibi arkadaş buradan çıktığı sırada iki el silah sesi duydum. Ambulansı aradık polis geldi. Yaralı hastaneye kaldırıldı. Dediklerine göre iki kişi bekliyormuş ben bir kişi gördüm. Polis olay yerine incelenme çalışma yaptı. Ağır yaralı değildi." dedi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin