Türk tasarımcı Hollywood'a yeni soluk!

8 yıldır Los Angeles'ta yaşayan kreatif direktör Ali Aydın, kendi markasını kurdu.

Google Haberlere Abone ol
Türk tasarımcı Hollywood'a yeni soluk!

Bu yıl 89'ncusu gerçekleştirilen Oscar Ödülleri'nde aday gösterien filmlerde imzası olan Türk kreatif direktör Ali Aydın, Hollywood'ta kendi markasını kurdu.



8 yıldır Los Angeles’ta yaşayan Aydın’ın "MOT Creative" adıyla hayata geçirdiği ajansının mottosu ise "Müşterilerinin beklentilerini bir adım öteye taşıyan kışkırtıcı ve cesur görseller oluşturmak". Henüz 1. yılında olan MOT Creative, şimdiden Oscar adayı filmlerin uluslararası afiş çalışmalarını yürütmeye başladı.



Oscar Ödülleri’nde bu yıl “En İyi Film” dalında aday olarak yarışan “Hacksaw Ridge” filminin de uluslararası afişlerinde Aydın ve ekibinin imzası bulunuyor.



Türk tasarımcı Hollywood'a yeni soluk!



Müşterilerine tutku ve özveriyle hizmet vermeyi amaç edinmiş bir ekiple yola çıkan Ali Aydın’ın “MOT Creative” tasarım ajansında yapılan işler ise "http://motcreative.com/" adresinde...



Türk tasarımcı Hollywood'a yeni soluk! - Resim : 2



Ali Aydın kimdir?



Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunu olan Aydın, Türkiye’de uzun yıllar basın yayın sektöründe ciddi bir tecrübe edindikten sonra 2009 yılında kariyerine tasarım alanında devam etmek için sinemanın kalbi Hollywood'u seçti.



Uzun yıllar boyunca birçok ünlü film ve televizyon dizisinin görsel kampanyalarında Art Direktör olarak çalışan Aydın, geçtiğimiz yıl ekibiyle birlikte bir tasarım ajansı kurmaya karar verdi. Kendisi halen “MOT Creative” tasarım ajansı ile Hollywood’da ses getirecek işler yapmaya devam ediyor.



Ali Aydın şu an; Orlando Bloom'un başrolünü üstlendiği "Smart Chase", Mr. Robot’tan tanıdığımız Rami Malek'in oynadığı "Buster's Mal Heart" ve halen çekimleri devam eden Fransız asıllı Türk yönetmen Deniz Gamze Ergüven'in yönettiği ve başrollerinde Halle Berry ve Daniel Craig'in oynadığı "Kings" filmlerinin tanıtım kampanyaları üzerinde çalışıyor.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin