Tuba Büyüküstün'den Engin Akyürek ile aşk yaşadıkları iddiasına yanıt

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in aşk yaşamaya başladıkları iddia edilmiş ve bu iddia, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Taraflar bu iddialara karşı sessizliklerini bozdu. Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ile aşk yaşadıkları yönündeki haberleri, sosyal medya hesabından yayımladığı açıklama ile yalanladı.

Google Haberlere Abone ol
Tuba Büyüküstün'den Engin Akyürek ile aşk yaşadıkları iddiasına yanıt

Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek daha önce Kara Para Aşk ve Sefirin Kızı adlı dizilerde başrolü paylaşmışlardı. Birbirleri ile arkadaş olan Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in aşk yaşadıkları iddiası, magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu iddialara taraflardan ilk açıklama geldi. Tuba Büyüküstün, Engin Akyürek ile aşk yaşadıkları iddialarına sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaptı.

TUBA BÜYÜKÜSTÜN, ENGİN YÜREK İLE AŞK YAŞIYOR İDDİASINI YALANLADI

Instagram hesabından paylaşım yapan Büyüküstün, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Aşk yaşayan Engin ve ben değiliz karıştırmayın. Elif ve Ömer... Ve evet çok güzel bir aşk hikayesiydi. Dünyanın pek çok yerinde birçok kişinin hala bu aşkın etkisinde olması tesadüf olmasa gerek. Herkes yeteri kadar sevinip, üzülüp üzerine konuşup tartıştıysa artık sakinleşebiliriz. Ya da bu dedikoduya gerçekten inanıyor musunuz? demek için birkaç gün daha beklemese miydim?"

Tuba Büyüküstün'den Engin Akyürek ile aşk yaşadıkları iddiasına yanıt - Resim : 2

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin