TRT 45. yılını kutluyor

TRT Genel Müdürü İbrahim Şahin, 45. yıldönümünde bir teşekkür mesajı yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
TRT 45. yılını kutluyor

31 Ocak 1968'de yayın hayatına başlayan TRT'de bugün 45. yıl sevinci var.



Kanalın Genel Müdürü İbrahim Şahin kendilerine 45 yıldır destek veren halka, idarecilerine ve çalışma arkadaşlarına bugünkü gurur verici seviyeye gelmelerini sağladıkları için teşekkür etti. 



İşte, TRT'den yapılan basın duyurusu:



45 yıllık güven, bir dünya markası oluşturdu…



TRT’nin 31 Ocak 1968 tarihinde başlayan televizyon yayıncılığı, bugün 45. yılını kutluyor…



Türkiye ve dünyanın her köşesine “doğru ve tarafsız” haber veren TRT; eğitim, kültür, çocuk, belgesel, drama, spor, müzik ve eğlence yayınlarıyla ülkemizin gurur kaynağıdır. Toplumun her kesimine hitap eden TRT markası, Türk yayıncılığında zirveden hiç inmemiştir.



Tam 45 yıldır, Kamu Hizmeti Yayıncılığı görevini başarıyla yerine getirip; halkımızın yayıncılık beklentilerini karşılayan TRT, Türkiye’nin de dünyaya açılan yüzü olmuştur.



Milletimizin 45 yıllık güvenini boşa çıkarmadan; değerlerimizi geleceğe taşıyan TRT; son yıllarda açtığı kanallarla; izlenme oranlarıyla; teknik yatırımlarıyla ve yenilikleriyle; yayıncılıkta bir dünya markası olma yolunda ilerlemektedir.



Gücünü bizatihi milletimizden alan TRT, milletimizin değerlerini; geleceğe taşımak, dünyaya yaymakla yükümlüdür.



Bizlere tam 45 yıldır destek verip, bugünkü gurur duyulacak seviyeye ulaşmamızı sağlayan; halkımıza, idarecilerimize şükranlarımı sunuyor; çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.



Nice başarılı yıllara… 



 İBRAHİM ŞAHİN



 TRT GENEL MÜDÜRÜ




Sıradaki Haber İçin Sürükleyin