Trendyol çıldırdı, büyük kampanya başlıyor: 8-11 Kasım arasında büyük indirim günleri. Trendyol'un büyük indirim kampanyasında hangi ürünler var?

Türkiye'nin en büyük elektronik alışveriş sitelerinden olan Trendyol, büyük indirime hazırlanıyor. İndirime sayılı günler kaldı. Trendyol, 8-11 Kasım arasında sürpriz indirimler yapacak. Süper indirim yapılacak ürünler arasında bilgisayar, tablet, cep telefonu, elektrikli araçlar, giyilebilir teknoloji ürünleri, ayakkabılar, botlar, kış lastiği, gıda ve çocuk giyimlerinin de olduğu kategoriler var.

Google Haberlere Abone ol
Trendyol çıldırdı, büyük kampanya başlıyor: 8-11 Kasım arasında büyük indirim günleri. Trendyol'un büyük indirim kampanyasında hangi ürünler var?

Black Friday yani (Kara Cuma) kasım ayının son haftasında büyük indirimlerle başlayacak.

Fakat Trendyol, "Süper İndirim Günleri 8-11 Kasım" duyurusu yaparak büyük indirimler için hazırlıklarını tamamladı. 

Trandyol web sitesinden yapılan duyuruda büyük indirimin 8 ile 11 Kasım arasında gerçekleşeği belirtiliyor.

Süper indirim yapılacak ürünler arasında bilgisayar, tablet, cep telefonu, elektrikli araçlar, giyilebilir teknoloji ürünleri, ayakkabılar, botlar, kış lastiği, gıda ve çocuk giyimlerinin de olduğu kategoriler var.

2021 EFSANE KARA CUMA NE ZAMAN?

ABD’de Şükran gününden sonra gelen ilk Cuma günü Black Friday olarak adlandırılmaktadır. 1932 yılından günümüze kadar gelen Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilen Kara Cuma indirimleri 26 Kasım 2021 tarihine denk gelmektedir.

Trendyol çıldırdı, büyük kampanya başlıyor: 8-11 Kasım arasında büyük indirim günleri. Trendyol'un büyük indirim kampanyasında hangi ürünler var?

BLACK FRİDAY NEDİR?

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar, ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday bir resmi tatil sayılmaz. Kanada ve Ingiltere'de de Black Friday günü vardır ve Amazon gibi internet üzerinden iş yapan çeşitli şirketler de indirimli satış yaparlar.

 İnternetten alışveriş yaparken dikkat

Peki internet üzerinden alışveriş yaparken nelere dikkat etmek gerekiyor?

"Doğru alışveriş güvenli siteyi bulmakla başlıyor"

Öncelikli olarak doğru alışveriş, güvenli siteyi bulmakla başlıyor. Öncelikli olarak adres satırında yeşil onay işareti olan siteler Ticaret Bakanlığınca güvenilir kabul ediliyor. 

"Adı duyulmayan sitelere şüpheyle yaklaşılmalı"

Az bilinen, ya da adı hiç duyulmayan sitelere şüpheyle yaklaşmak gerekiyor. Adresi, ünvanı ve bilgilerinin tam olarak kayıtlı olması gerekiyor. 

Ürünlerin cinsi ve türü, miktarı, rengi, fiyatı, tahsilat bilgileri (KDV dahil) olmalı.

"İnternet sitesinin adını adres satırına yazın"

Tüketiciler şüpheci olmalı. Eğer internet sitesinde bir noktalama işareti fazlalığı varsa, logosunda renk tonu farklılığı, yazı karakterinde bir değişiklik varsa bilinki o site çok bilinen bir internet alışveriş sitesinin taklidi durumundadır. İşte bu noktada arama motorunda inetrnet sitelerini aramak yerine sitenin doğrudan tam adını adres satırına yazmalı. 

"Mesafeli satış sözleşmesini okuyun"

Ürünü seçtiniz, ödeme yöntemini seçtiniz, artık son bir adım kaldı, ödeme yap butonuna tıklamak, O butona basmadan önce düşünmeniz gereken bir şey daha var. Mesafeli satış sözleşmesini okudunuz mu ? Eğer okumadıysanız hem haklarınızdan hem de yükümlülüklerinizden haberiniz yok demektir. 

"Güvenli ödeme yöntemini seçin"

Ödeme yaparken de sanal kart kullanmayı ve güvenli ödeme yöntemini seçmeyi unutmamak gerekiyor. 

"Cayma hakkınızı kullanabilirsiniz" 

Ürün kapınıza geldi ancak eksik veya sizin şipariş etmediğiniz bir ürün teslim edildi. İşte bu durumda sözleşmeden kaynaklı cayma hakkını kullanmanız gerekiyor. Aynı zamanda mesafeli sözleşme de tek taraflı fesh ediliyor. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin