Transfer görüşmesi yaptığını açıkladı. Hayalini gerçekleştirmek için Galatasaray'a veda ediyor

Galatasaray'da ismi sık sık transfer dedikodularına karışan Sacha Boey'den samimi itiraflar geldi. Sacha Boey yaz transfer döneminde Galatasaray ve Arsenal'in transfer konusunda görüştüğünü açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Transfer görüşmesi yaptığını açıkladı. Hayalini gerçekleştirmek için Galatasaray'a veda ediyor
İhlas Haber Ajansı

Galatasaray'a transfer olduğunda kadroya bile giremeyen ancak Leo Dubois'nın sakatlığının ardından formayı kimselere bırakmayıp birçok Avrupa devinin transfer listesine giren Sacha Boey'in itirafları bomba etkisi yarattı.

Bayern Münih ile oynanacak kritik Şampiyonlar Ligi maçı öncesi CARRE'ye röportaj veren Sacha Boey yaz transfer döneminde Galatasaray ve Arsenal'in transfer görüşmesi yaptığını açıkladı.

Hayalinin her zaman Premier Lig'de oynamak olduğunu söylemekten çekinmeyen Sacha Boey, ''Çeşitli kulüplerle temaslarım oldu. Bu kulüpler Galatasaray ile de temasa geçti. Premier Lig'e gidebileceğim fırsatlar vardı. Galatasaraylı idareciler ile Arsenalli yetkililer arasında bazı görüşmeler oldu. Bir ilgi vardı ama resmi teklif yoktu'' dedi.

Premier Lig'de oynama hayalini kesinlikle gerçekleştirmek istediğini söyleyen Boey, ''Her zaman söyledim, hiç saklamayacağım; hayalim Premier Lig'de oynamak. Sürekli takip ediyorum ve orada oynanan futbol beni cezbediyor. Yeteneklerim de orada oynamaya uygun. Kariyerimde kısa ve uzun vadeli hedefler var'' ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın 1.15 milyon Euro'ya transfer ettiği Sacha Boey şu an değerini 17 milyon Euro'ya kadar çıkardı. Sacha Boey, Galatasaray formasıyla bu sezon 20 maçta 1 kez gol sevinci yaşadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin