Trabzonspor 1-1 Karagümrük MAÇ ÖZETİ İZLE

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Trabzonspor, sahasında Fatih Karagümrük ile karşılaşıyor. Bodro mavili ekip bu hafta şampiyonluğunu ilan edebilir.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor 1-1 Karagümrük MAÇ ÖZETİ İZLE

İkinci yarıda Trabzonspor etkili oynarken, iki takımın da iki topu direkten döndü. Trabzonspor ligde üst üste 3. beraberliğini aldı, bordo-mavililerin galibiyet hasreti 4 maça çıktı.

Karagümrük, 45+4'te Lucas Biglia'nın frikik golüyle öne geçti. Trabzonspor, 57. dakikada Vitor Hugo ile skoru eşitledi. Brezilyalı savunmacı bu sezon ilk golünü attı.

Karagümrük Teknik Direktörü Volkan Demirel, futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerinde Trabzonspor'a rakip olduğu 25 Süper Lig maçında mağlubiyet yüzü görmedi.

Trabzonspor’da kart cezalarını tamamlayan Djaniny, Siopis ve Bakasetas bugünkü karşılaşmanın kadrosunda yer aldı. Siopis yedek kulübesinde beklerken ilk 11’de Bakasetas ve Djaniny yer aldı. Cezaları dolan oyuncuların yeniden kadroya alınması nedeniyle bordo mavili ekipte Berat, Puchacz ve İsmail Köybaşı 21 kişilik kadroda yer alamadı.

Trabzonspor taraftarları, şampiyonluk yolunda ilerleyen takımlarını bu maçta da yalnız bırakmayarak soğuk havaya rağmen tribünlerdeki yerini aldı. Taraftarlar saatler öncesinden Medical Park Stadyumu’na akın etti. Karşılaşmanın biletleri günler öncesinden tükenirken, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) cezası nedeniyle tribünlerde yer yer boşluklar olduğu görüldü. Tribünlerde yüzde 94 oranında doluluk yaşanırken 40 bin 782 biletin 38 bin 551’i satıldı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin