Trabzonspor 1-1 Giresunspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Trabzonspor, Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı ve son 4 haftada, 3. kez puan kaybetti. Okan Kocuk, kurtarışlarıyla maça damga vurdu.

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor 1-1 Giresunspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Trabzonspor, Giresunspor ile 1-1 berabere kaldı ve son 4 haftada, 3. kez puan kaybetti. Giresunspor kalecisi Okan Kocuk, Trabzonspor karşısında maçı 8 kurtarışla tamamladı.

Bakasetas’ın ilk penaltısını kurtaran Okan, ihlal sebebiyle tekrar edilen penaltıyı da kurtararak takımının mağlup olmasını engelledi.

Bordo-mavililerde milli takım kampında bulunan Kouassi, Covid-19 testleri pozitif çıkan Nwakaeme ve Koita, sakatlıktan çıkan Djaniny ve Trondsen ile sakatlığı bulunan Gervinho kadroda yer almadı. Bordo mavililerde ayrıca geçen hafta oynanan Demir Grup Sivasspor maçı sırasında ağrı hissettiği için oyundan çıkan Marek Hamsik de bu akşam GZT Giresunspor karşısında forma giyemedi. Covid-19 hastalığını atlatan Manolis Siopis ise bu akşam yedek kulübesinde yer aldı.

Misafir ekip Giresunspor'da sakatlığı bulunan Emre Taşdemir ve Erol Can ile kadro dışı Sankhare bu akşam Trabzon deplasmanında sahada yer alamadı. Kart cezalısı olan Pelupessy, Afrika Kupası’nda ülkelerini temsil eden Traore ve Doukara da Trabzonspor’a karşı forma giyemedi.

HÜSEYİN VE YUSUF CEZALI DURUMA DÜŞTÜ

Karşılaşmanın 31'inci dakikasında Trabzonspor'da sarı kart gören Hüseyin Türkmen, cezalı duruma düştü. Savunma oyuncu haftaya Trabzonspor'un zorlu Galatasaray deplasmanında forma giyemeyecek. Karşılaşmada sarı kart gören Yusuf Erdoğan da, cezalı duruma düştü. Erdoğan, devre arası transfer öncesi, forma giydiği Kasımpaşa'dan daha önce kart sınırındaydı.

ÖZET İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin