Trabzonspor 1-1 Alanyaspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Trabzonspor, Süper Lig'in 7. haftasında sahasında Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. 10 kişi kalan Trabzonspor, son dakikalarda rakip kaleyi zorlasa da sonuç alamadı

Google Haberlere Abone ol
Trabzonspor 1-1 Alanyaspor MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig’in 7’nci haftasında Trabzonspor, sahasında Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Bu sonuçla üst üste ikinci maçından da beraberlikle ayrılan Trabzonspor puanını 15’e yükseltirken, üç maçlık galibiyet serisi son bulan Alanyaspor ise puanını 13’e çıkardı.

36’ncı dakikada Davidson’un orta sahadan savunmanın arkasına pasına iyi hareketlenen Diedhiou'nun ceza sahası sağından vuruşunda top Uğurcan’ın elinin altından ağlarla gitti: 0-1.

42’nci dakikada sol çaprazdan kazanılan serbest vuruşta Bakasetas’ın penaltı noktası üzerine ortasına iki savunma oyuncusu arasından iyi yükselen Cornelius’un kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti: 1-1.

Bu sezon ilk kez forma giyen Hüseyin Türkmen, 75. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kart gördü ve Trabzonspor'u 10 kişi bıraktı.

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, Trabzonspor-Aytemiz Alanyaspor maçı için Trabzon’a gelerek, karşılaşmayı Medical Park Stadı'nda takip etti.

Trabzonsporlu taraftarlar, Aytemiz Alanyaspor karşılaşmasına fazla ilgi göstermedi. Maçın hafta içi ve geç saatte olmasının da etkisiyle tribünler önemli oranda boş kaldı.

İlk 11'ler

Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Edgar Ie, Hüseyin, İsmail, Berat, Hamsik, Bakasetas, Nwakaeme, Djaniny, Cornelius.

Alanyaspor: Serkan, Juanfran, Awaziem, Milunovic, Borja, Fatih, Umut, Efecan, Emre, Davidson, Diedhiou.

⇒ ÖZET İZLE

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin