Temizliği çıplak yapıyor, 1 saatte bin 150 TL alıyor. Mesleği herkesi şoke etti

Daha fazla para kazanmak için ilginç bir işe başvurdu ve saatte bin 150 lira kazanmaya başladı. İngiltere bu kadını konuşuyor. Evlere giden temizlikçi kadın hemen soyunuyor ve temizilğini böyle yapıyor. Bazen ev sahipleri de çıplak bir şekilde kendisine katılıyor!

Google Haberlere Abone ol
Temizliği çıplak yapıyor, 1 saatte bin 150 TL alıyor. Mesleği herkesi şoke etti

İngiltere’de yaşayan 32 yaşındaki Lottie Rae isimli kadın ilginç mesleği sayesinde ilgi çekmeyi başardı.

2017 yılından bu yana daha çok para kazanmak için çıplak temizlikçilik yaptığını ifade Rae, insanların evlerinin tozunu alırken ya da paspaslarken çırılçıplak kalmak için saatte 50 sterlin (yaklaşık 1.152 TL) alıyor.

32 yaşındaki Lottie Rae isimli bir kadın çıplak bir şekilde evlere giderek temizlik yaptığı bir hayli ilginç bir işe sahip. Daha fazla para kazanmak için bu işe başladığını ifade eden Rae, 6 yıllık kariyeri boyunca çok değişik karakterlere ve kişilik özelliklerine sahip müşterileri olduğunu idile getirdi.

mynet'teki habere göre kendisini “özgür ruhlu” olarak tanımlayan Rae, mesleğinin kendisine olan güvenini arttırdığını söyledi.

Temizliği çıplak yapıyor, 1 saatte bin 150 TL alıyor. Mesleği herkesi şoke etti

Mesleğine ilk başladığı anlarda kendi içinde büyük bir korku yaşadığını ve müşterilerin evine gitmekten çekindiğini dile getiren Rae, “İlk başlarda çekindim. Sadece temizlik yapmak için orada olduğuma emindim ve içinden içe bir korku duyuyordum. Ürkütücü olan oldukça az sayıda insan var. Para kesinlikle yardımcı oldu. Mali olarak kazançlı olmasaydı bu işi yapmazdım” dedi.

Temizliği çıplak yapıyor, 1 saatte bin 150 TL alıyor. Mesleği herkesi şoke etti - Resim : 2

Müşterilerinin çoğunun arkadaş canlısı olduğunu ve sınırı aşmadığını belirten Rae, “Uzun bir süre boyunca ekstra para kazanmanın yollarını aradım. Her zaman çıplak olmayı seviyordum. Bu yüzden bu işe başlamaya karar verdim. Yıllar boyunca her türden insanla tanıştım” diye konuştu.

Temizliği çıplak yapıyor, 1 saatte bin 150 TL alıyor. Mesleği herkesi şoke etti - Resim : 3

Nüdist bir müşterisi olduğunu belirten Rae, “İlk müşterilerimden biriydi ve altı yıldır onun evini temizliyorum. Bazen müşteriler bana katılıyor. Onun evine ilk defa gittiğimde beni çıplak bir şekilde karşıladı. Bir kahve içtik ve işin şartlarını konuştuktan sonra ben temizliğe başladım. Bazı müşterilerim ise bana güvenene kadar kıyafetlerini üzerinde tutmayı tercih edip sonrasında bana katılıyorlar” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin