Tartışma yaratan görüntü. AK Partili milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu bebek koltuğunda Ferrari kullandı vatandaşlardan eleştiri yağdı

Dünya şampiyonu yarışçı AK Partili milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn 'bebek koltuğuna' oturup 1000 beygir gücündeki Ferrari'yi kullandı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından tartışma büyüdü. Kimi Sofuoğlu ailesinin lüks yaşantısına dikkat çekerken kimi de 4 yaşındaki bir çocuğun trafiğe kapalı alanda da olsa otomobil kullanmasını eleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Tartışma yaratan görüntü. AK Partili milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu bebek koltuğunda Ferrari kullandı vatandaşlardan eleştiri yağdı

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun 4 yaşındaki oğlu Zayn yine sosyal medyanın gündemine oturdu. Geçtiğimiz yıldan beri kullandığı araçlarla gündeme gelen Zayn, bu kez kullandığı Ferrari ile çok konuşuldu.

Daha önce Kenan Sofuoğlu'nun lüks aracını ve motosikletini kullanan Zayn şimdi de 1000 beygir gücündeki Ferrari marka lüks otomobili kullandı.

Dünya Supersport Şampiyonu olan babasının izinden gideceği belli olan Zayn, bebek koltuğuna oturup 1000 beygir gücündeki aracı trafiğe kapalı alanda kullandı. Babası Kenan Sofuoğlu ise hem görüntüleri çekti hem de sosyal medyadan paylaştı. Görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle birlikte eleştiri okları da Sofuoğlu'na yöneldi.

1000 BEYGİR GÜCÜNDE 

Milyonlarca kez izlenen video sonrası sosyal medyada hem Kenan Sofuoğlu'nun ve Sofuoğlu ailesinin lüks hayatı eleştirildi, hem de 4 yaşındaki bir çocuğun 1000 beygir gücündeki bir süper otomobili kullanmasının tehlikesine dikkat çekildi.

Türkiye'deki yasalara göre 18 yaşından küçük kimseler ehliyet alamıyor ve motorlu taşıt kullanamıyor. Milletvekili olan Kenan Sofuoğlu'nun ise 4 yaşındaki çocuğuna geçtiğimiz yıldan beri hem motosiklet hem de otomobil kullandırması vatandaşlar tarafından tepki çekiyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin