Survivor kim elendi, dün akşam Survivor’dan kim gitti? Survivor’da üzücü veda. İşte 23 Şubat 2023 SMS sonuçları ile Survivor'da adaya veda eden isim

Survivor'dan kim elendi? sorusu ada konseyinde yanıt buldu. Heyecanına hız kesmeden devam eden Survivor'ın 23 Şubat tarihli son bölümde yarışmacılar ilk olarak ödül oyununda karşı karşıya geldi. Nefeslerin tutulduğu oyunda parkurun galibi gönüllüler olurken; gecenin sonunda ada konseyi gerçekleşti. Bu hafta eleme potasında yer alan Elanur, Barış, Tunga, Fatih, Batuhan'ın SMS oylama sıralamasına göre veda eden isim arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu.

Google Haberlere Abone ol
Survivor kim elendi, dün akşam Survivor’dan kim gitti? Survivor’da üzücü veda. İşte 23 Şubat 2023 SMS sonuçları ile Survivor'da adaya veda eden isim

Survivor 2023'ten elenen son isim netleşti. Tv8 ekranlarında yayınlanan yarışmada Survivor'da SMS oylaması sonuçları belli oldu. Bu hafta takım arkadaşları tarafından potaya gönderilen yarışmacılar Elanur, Barış, Tunga, Fatih, Batuhan olarak belirlenmişti. 23 Şubat Perşembe akşamı yapılan ada konseyinde Murat Ceylan Survivor'dan elenen yarışmacının Tunga olduğunu açıkladı.

SURVİVOR'DAN KİM ELENDİ?

Kahramanmaraş depremi nedeniyle iki haftalık aranın ardından yeniden macerasına başlayan Survivor'da eleme gecesi gerçekleşti. Eleme adaylarının belirlenmesinin ardından bu hafta Elanur, Barış, Tunga, Fatih, Batuhan için eleme oylaması başlamıştı. Murat Ceylan oy sonuçlarını gecenin sonunda yapılan ada konseyinde açıkladı.

En az SMS oyunu alarak adaya veda eden isim Tunga oldu. Survivor'dan elenen Tunga takım arkadaşlarını gözyaşlarına boğdu. Dominik'e erken veda eden Tunga da elenmenin üzüntüsünü gizleyemedi.

ELEME ADAYLARI KİMLERDİ?

Bu hafta eleme adayları gönüllüler ve ünlüler takımından çıkmıştı. İlk eleme adayı Elanur ve Barış olmuştu. Yapılan oylamalar sonucunda da diğer eleme adayları Tunga, Fatih, Batuhan olarak belirlenmişti.

SURVİVOR'DA ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Eleme konseyi öncesi yarışmacılar yeni bir ödül oyununda karşı karşıya geldi. Kadın ve erkeklerin ayrı ayrı mücadele ettiği oyunda ilk turu gönüllüler, ikincisini ise ünlüler kazandı.

Eşitlik sağlanmasından dolayı oyun bu kez en iyiler mücadelesine kaldı. Heyecan dolu karşılaşmanın ardından ödül oyununda parkurun galibi gönüllüler oldu. Böylece ünlüler bir ödülü daha kaybederek adalarına eli boş döndü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin