Süper Lig puan durumu: 6. Hafta Süper Lig puan durumu nasıl?

2021 – 2022 Süper Lig’de 6. Haftaya girildi. 6. Hafta maçlarının oynanmasının ardından futbolseverler, Süper Lig’in güncel puan tablosunu da merak etti. Dün akşam maçta Galatasaray, Kayserispor’la karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılı takım, deplasmanda Kayserispor’a 3 – 0 mağlup oldu. Göztepe takımı ise kendi evinde Hatayspor karşısında sahadan 2 – 0 yenik ayrıldı. Peki, Süper Lig 6. Hafta puan durumu nasıl?

Google Haberlere Abone ol
Süper Lig puan durumu: 6. Hafta Süper Lig puan durumu nasıl?

Spor Toto Süper Lig’in 6. Haftasında maçlar tamamlandı. 6. Hafta maçlarının tamamlanmasının ardından ise Süper Lig güncel puan tablosu da netleşti. Kıyasıya mücadelelere sahne olan Süper Lig’de 6. Hafta maçları oynanmaya da devam ediliyor. İşte Süper Lig 6. Hafta fikstürü ve puan durumu…

SÜPER LİG 6. HATA PUAN DURUMU

Süper Lig puan durumu: 6. Hafta Süper Lig puan durumu nasıl?

Süper Lig puan tablosunda lider koltuğunda 14 puanla Beşiktaş otururken, hemen arkasında 13 puanla Hatayspor yer alıyor. Hemen arkasından sırasıyla 13 puanla Trabzonspor, 12 puanla Altay ve 11 puanla Karagümrük geliyor.

Puan tablosunun en sonunda ise 1 puanla Rizespor bulunurken, hemen üzerinde yine 1 puanla Giresunspor yer alıyor. Hemen üzerinde sırasıyla 3 puanla Başakşehir, 5 puanla Antalyaspor ve 5 puanla Göztepe bulunuyor.

Süper Lig puan durumu: 6. Hafta Süper Lig puan durumu nasıl? - Resim : 2

Süper Lig puan durumu: 6. Hafta Süper Lig puan durumu nasıl? - Resim : 3

SÜPER LİG 6. HAFTA MAÇ SONUÇLARI VE FİKSTÜR

Süper Lig puan durumu: 6. Hafta Süper Lig puan durumu nasıl? - Resim : 4

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin