Sosyal medyada Burger King öfkesi!

Fast food zincirinde görev alan müdürün bir çocuğu dövmesi, sosyal medyada tepkiye neden oldu.

Google Haberlere Abone ol
Sosyal medyada Burger King öfkesi!

İstanbul Şirinevler'deki Burger King şubesinde bir çocuk, müşteriden kalan patatesleri yemek isterken şube müdürü tarafından dövüldü.



Sosyal medyada tepki çeken olayın ardından TAB Gıda'dan şube müdürünün işine son verildiği, TAB Gıda olarak böyle bir durumu kabul edemeyecekleri ve 'üzgün' oldukları açıklaması geldi.



Sosyal medya kullanıcıları, Burger King'e şu tweet'leriyle tepki gösterdi:



Leyla Alp: Burger King’den ‘dayak’ açıklaması:Üzgünüz, adı geçen çalışanı işten çıkardık" Peki ağzı burnu kan içinde bırakılan çocuk için ne yaptınız?



Can Yılmaz: Burger King ile King Abdullah'ın aynı gün hayatımdan çıkmasının bir anlamı olmalı.



Faruk Erdem: Patates yuzundn @BurgerKing de dovulen cocuk icin ayaklanmk guzel de bu atip tutanlar kac cocugu masasina cagirip patatesini paylasti acaba? Atilacak patatesleri yedi diye @BurgerKing de cocuk doven adam (!) belli ki senin benim gibi tok. Açın halinden anlamiyor..



Mithat Sönmez: burger king kral abdullah dün neler olmuş öyle ya. kralların gecesi olmuş.



Suna Akyıldız: Burger King'de Müşterilerden Artan Patatesleri Yiyen Çocuk Yetkililerden Dayak Yemiş!!! Burger King'den Yanıt; Olay Doğrudur Üzgünüz!!!



Umut Kuzey: Burger King'de çocuğa zulüm var diye ayaklanıyoruz da,aslında orada hergün çocuk işçilere zulüm var..



Mehmet Ali Erbil: Müşterilerden kalan patatesleri aldığı için @BurgerKing çalışanları küçük çocuğu kanlar içnde bıraktı Eliniz kırılsın 



Gökhan Kaya: #BurgerKing meselesinde asıl üzücü olan o vicdansızlığı muhtemelen orada üç kuruşa 12 saat çalışan birisinin yapmış olması



 



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin