İsmail Kartal ile birbirlerine girdiler. Fenerbahçe kariyerini bile isteye bitirdi

Konyaspor deplasmanında golsüz berabere kalarak şampiyonluk ümitlerini mucizelere bırakan Fenerbahçe'de, Leonardo Bonucci ve İsmail Kartal arasında ipler tamamen gerildi ve kopma noktasına geldi. Konyaspor maçının kadrosunda olmadığını öğrencince tesislerdeki kapıları tekmeleyen ve İsmail Kartal ile sözlü münakaşaya giren Leonardo Bonucci'nin sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılması neredeyse kesinleşti.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal ile birbirlerine girdiler. Fenerbahçe kariyerini bile isteye bitirdi
Anadolu Ajansı

Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında Konyaspor'a konuk olan ve girdiği sayısız gol pozisyonunu değerlendiremeyen Fenerbahçe sahadan bir puanla ayrıldı ve bitime üç hafta kala Galatasaray'ın altı puan gerisine düştü.

Fenerbahçe'de şampiyonluk ümitleri neredeyse tükenme derecesine gelirken, Konyaspor maçının ardından Leonardo Bonucci ve İsmail Kartal arasında yaşananlar adeta sonucun önüne geçti. Konyaspor kafilesinde olmadığını öğrenince İsmail Kartal ile sözlü münakaşaya giren ve hıncını tesislerdeki kapıları tekmeleyerek atan Leonardo Bonucci, sarı-lacivertli takımla bağlarını tamamen kopardı.

Union Berlin'den devre arası transfer döneminde bonservis bedeli ödenmeden kadroya katılan Leonardo Bonucci geçirdiği sakatlıklar nedeniyle Fenerbahçe formasıyla yalnızca 10 maça çıkabildi. Leonardo Bonucci'nin, Fenerbahçe ile sözleşmesi 30 Haziran 2024 tarihinde sona erecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin