Sokak kedisi bir kamyon şoförünün yoldaşı oldu

Kamyon şoförü Samet Ayyıldız yolda yaralı bir kedi buldu ve sahiplendi. Kedinin fotoğrafları sosyal medyada büyük ilgi gördü. 3 aydır tırla 50 bin kilometre yol kat eden kediye yuva aradığını belirten Ayyıldız, "Kedi yanımdayken şoför kabinindeki yaşam alanı çok kısıtlı" dedi.

Google Haberlere Abone ol
Sokak kedisi bir kamyon şoförünün yoldaşı oldu

Trabzon'da bir nakliye şirketinde tır şoförü olarak çalışan Samet Ayyıldız, 3 ay önce Bolu'da bir otomobilin camından atılan kediyi fark etti. Ayyıldız, yaralı kediyi veterinere götürerek sahiplendirdi ve tedavi ettirdi. Ayyıldız, 3 aydır tırda birlikte seyahat ettiği kedinin fotoğraflarını sosyal medyada paylaştı ve kedinin fotoğrafları büyük ilgi gördü.

Sokak kedisi bir kamyon şoförünün yoldaşı oldu

KEDİYİ BİBERONLA BESLEDİM

“Birinin arabasından yola bir şey attığını gördüm. Ne olduğunu merak ettim ve yaklaştım. Yavru kedi yolda üzgün görünüyordu, bırakmadım. Hemen veterinere götürdüm, kedi orada tedavi edildi. 

Sokak kedisi bir kamyon şoförünün yoldaşı oldu - Resim : 2

O kadar küçüktü ki hiçbir şey yiyemedi, bu yüzden haftalarca kediyi biberonla besledim. 3 aydır beraber geziyoruz. Stresli bir işim var, sürekli yollardayım. Kedi benim yoldaşım oldu. 

Sokak kedisi bir kamyon şoförünün yoldaşı oldu - Resim : 3

Bazen kucağımda uzanıyor, bazen ayağımın altına giriyor. Kediyi çok seviyorum. Adını vermedim çünkü ona bir ev bulmam gerekiyor. Kedi yanımdayken sürücü kabinindeki yaşam alanı çok kısıtlı oluyor. Yurt dışına çıkmam gerektiği için sınır kapılarından kediyi geçirmem çok zor. Kediye güvenli yuva arıyorum” dedi Samet Ayyıldız.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin