Sinem Ulaş depremden etkilenen Hatay için tepki çeken ifadeler kullandı: Bir hayvan su içmesin istiyorsanız başınıza gelen her şeyi haketmişsinizdir

Sosyal medya fenomeni Sinem Ulaş depremden etkilenen Hatay için tepki çeken ifadeler kullandı. Yazlık semtlerde sokak hayvanlarınsa sus verilmemesini eleştiren ve beddua eden Ulaş "45 derece sıcakta bir hayvan su içmesin istiyorsanız başınıza gelen her şeyi hak etmişsinizdir." ifadelerine yer verdi.

Google Haberlere Abone ol
Sinem Ulaş depremden etkilenen Hatay için tepki çeken ifadeler kullandı: Bir hayvan su içmesin istiyorsanız başınıza gelen her şeyi haketmişsinizdir

Sosyal medya fenomeni Sinem Ulaş depremden etkilenen Hatay için tepki çeken ifadeler kullandı.

Ulaş, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı:

Hatay diye bir şehir kalmamış. Binlerce kişi enkaz altında can verip ölmüş. Hatay'ın yazlık semtlerinde depremden canlı kurtulan, tüm akrabaları ölmüş bacağı kolu kesilmiş insanlar yaşadıklarına şükür etmek yerine hala o cehennem sıcağın altında yaşamaya çalışan kedi ve köpeklere bir kap su vermedikleri gibi gördükleri köpekleri belediyeye şikayet ediyorlar!

Ben böyle hayvan düşmanı bir şehir daha görmedim! Yaşadıklarından da ders almıyorlar vicdansız yaratıklar! 

İnsan değilsiniz Hatay ve Antakya'daki hayvan düşmanları! 45 derece sıcakta bir hayvan su içmesin istiyorsanız başınıza gelen her şeyi haketmişsinizdir. 45 derece sıcak, su koysan 1 saatte kaynıyor ne kedi ne köpek içebiliyor zaten! Siz nasıl empati yoksunu yaratıklarsınız ya? Keşke ölseydiniz depremde! Bu nasıl empati yoksunluğudur.

Sizi nasıl sevgisiz duygusuz yetiştirmişler! Hatay'da insan kalmamış herkes öldü ya. 2 yudum su içmek isteyen köpeği 3 gündür şikayetle aldırmaya çalışmak insanlık değil. Allah belanızı versin.

 

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin