Sina Koloğlu: Akdeniz Oyunları yayınında büyük sorun var

Ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu, bu yıl Cezayir'de 19'uncusu düzenlenen Akdeniz Oyunları'nın yayınlarıyla ilgili eleştirilerini, sosyal medya hesabından paylaştığı yazısında dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
Sina Koloğlu: Akdeniz Oyunları yayınında büyük sorun var

Ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu'nun yazısı şöyle:

 

AKDENİZ OYUNLARI; YAYINDA BÜYÜK SORUN VAR

Cezayir’de düzenlenen 19. Akdeniz Oyunları ile ilgili yayınlarda büyük sorunlar yaşanıyor. Erkek Voleybol Milli Takımı'nın Cezayir ile yaptığı maçı izlemek mümkün değildi. Ne kamera açıları doğruydu, ne reji işini yapıyordu. Kim servis atıyor, top nereye düştü, görmek mümkün değildi. TRT Spor spikeri sürekli yayıncı ülkeden kaynaklı bu durumdan dolayı, izleyiciden özür diliyordu. Bir karate müsabaka hali vardı o ayrı. Çok uzun süre boş minderler izlendi. Spiker Karate Milli Takımı'nın neredeyse tarihçesini anlatmak zorunda kaldı.

NELER ÇEKTİK

TRT Spor cephesinde 'Cezayir tarafında hiç bir planlama yok. Yarın hangi müsabakanın sinyali gelecek bilmiyoruz. Gece akış geliyor, sabah değişebiliyor. Umarız, ilerleyen günlerde düzelir' bilgisi geldi.

YUNANİSTAN MAÇININ SİNYALİ GELMEDİ

Futbolda Yunanistan ile oynadık (Maçı 2-1 kazandık). Bu maçın da yayınlanacağı duyurulmuştu. Sordum 'Maçın sinyalini göndermediler' cevabı geldi.

 

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sina Koloğlu (@sinakologlu)'in paylaştığı bir gönderi

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin