Simpsonlar dizisi ne zaman bitiyor? Sevilen dizinin yıldızı tarihi açıkladı

Dünyanın en uzun soluklu dizileri arasında yer alan sevilen dizi Simpsonlar'ın (The Simpsons) yıldızı Hank Azaria, çizgi dizinin ne zaman sona ereceğini açıkladı. 1989'da başlayan ve ABD'de 34 sezonu yayınlanan dizinin seslendirmeni, "Son 10-15 yılda televizyon yayınlarının iyi iş yapmasının ne anlama geldiğine dair standartlar çok değişti" açıklaması yaparak tarih verdi.

Google Haberlere Abone ol
Simpsonlar dizisi ne zaman bitiyor? Sevilen dizinin yıldızı tarihi açıkladı

Simpsonlar'ın (The Simpsons) yıldızı Hank Azaria, uzun soluklu çizgi dizinin ne zaman sona erebileceği üzerine konuştu. 1989'da başlayan ve ABD'de 34 sezonu yayınlanan dizinin şimdiden iki sezon onayı daha aldığı bildirildi.

Independent Türkçe'nin aktardığına göre; People dergisine konuşan ve dizide Moe, Polis Şefi Wiggum ve Comic Book Guy gibi bir dizi karakteri seslendiren Azaria, yapımın nihai sonunu ele aldı. Azaria, dizinin sonuyla ilgili bir soruya "Bunu ben de merak ediyorum. Biliyorsunuz, 35. ve 36. sezonları yapıyoruz. Muhtemelen 40'a kadar süreceğini tahmin ediyorum. İyi gidiyor gibi görünüyor" diye yanıt verdi.

Seslendirme sanatçısı sözlerine şöyle devam etti:

"Son 10-15 yılda televizyon yayınlarının iyi iş yapmasının ne anlama geldiğine dair standartlar çok değişti. Ama mevcut standartlar ne olursa olsun, biz iyi gidiyor gibi görünüyoruz. Çalışanlar bunu yapmaktan hâlâ keyif alıyor. Diziyi istiyorlar gibi görünüyor. Bu yüzden devam edeceğimizi düşünüyorum. Sesler pek yaşlanmaz. Yani bunu yapmaya devam edebiliriz. Animasyon da yaşlanmıyor. Animasyon daha iyi ve daha hızlı hale geliyor."

Etiketler the simpsons
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin