Simge Sağın 15 sene sonra mezun oldu! Şarkıcı Simge kimdir? Simge Sağın kaç yaşında?

Ünlü popçu Simge Sağın, ara verdiği üniversiteden mezun oldu. Bir süredir kayıtlı olduğu ancak devam etmediği İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü’ne pandemiyi fırsat bilerek devam etme kararı alan Simge, diplomasını aldı. Mezuniyet törenine katılan ünlü popçu, kep atarak mezuniyetini kutladı. Peki Simge Sağın kimdir?

Google Haberlere Abone ol
Simge Sağın 15 sene sonra mezun oldu! Şarkıcı Simge kimdir? Simge Sağın kaç yaşında?

Simge Sağın, İstanbul Teknik Üniversitesi’ne kayıtlı olan ancak kariyeri nedeniyle devam etmediği üniversiten mezun oldu. Ünlü popçu pandemiyi fırsat bilerek geçen sene üniversiteye devam etme kararı aldı. Sağın, dün akşam gerçekleşen mezuniyet törenine katılarak kep fırlattı. Sağın yaptığı açıklamada, “Kendimi çok şanslı ve mutlu hissediyorum. Şimdi diplomalı ve konservatuvar mezunuyum" dedi.

15 SENE SONRA MEZUN OLDU

15 sene önce İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Ses Eğitimi Bölümü’ne kayıt olan Simge Sağın, bir süredir okuluna devam etmiyordu.

 Simge Sağın 15 sene sonra mezun oldu! Şarkıcı Simge kimdir? Simge Sağın kaç yaşında?

Pandemiden dolayı konserlerinin iptal olmasıyla okula devam kararı veren Sağın, sonunda üniversiteden mezun olarak diplomasını aldı.

 Simge Sağın 15 sene sonra mezun oldu! Şarkıcı Simge kimdir? Simge Sağın kaç yaşında? - Resim : 2

Dün yapılan mezuniyet törenine katılan Simge, kep fırlattı.

 Simge Sağın 15 sene sonra mezun oldu! Şarkıcı Simge kimdir? Simge Sağın kaç yaşında? - Resim : 3

Simge Sağın yaptığı açıklamada, "Bu fotoğraf benim için çok kıymetli. Özellikle genç kızlar size çok önemli bir mesajım var! Okuyun, çalışın, kendi ayaklarınız üzerinde durmayı öğrenin! O zaman kimseye boyun eğmek zorunda kalmazsınız." Dedi.

SİMGE SAĞIN KİMDİR?

Simge Sağın 15 sene sonra mezun oldu! Şarkıcı Simge kimdir? Simge Sağın kaç yaşında? - Resim : 4

8 Ağustos 1981 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Simge Sağın, 2010 yıllarının başında yayınladığı şarkılarla adını duyurmaya başladı.

Simge Sağın 15 sene sonra mezun oldu! Şarkıcı Simge kimdir? Simge Sağın kaç yaşında? - Resim : 5 

Asıl çıkışını ise 2015 yılında yaptığı “Miş Miş” şarkısı ile yakaladı. Liseden sonra müzik eğitimi almak isteyen Simge, babasının teşvikiyle İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'na kaydoldu.

 Simge Sağın 15 sene sonra mezun oldu! Şarkıcı Simge kimdir? Simge Sağın kaç yaşında? - Resim : 6

Konservatuvarda öğrenciyken çeşitli pop şarkıcılarına geri vokallik yaptıktan sonra 2011'de Erdem Kınay'ın yapımcılığında Yeni Çıktı adlı bir EP ile çıkış yaptı.

 Simge Sağın 15 sene sonra mezun oldu! Şarkıcı Simge kimdir? Simge Sağın kaç yaşında? - Resim : 7

Sezen Aksu'dan etkilendiğini belirten Simge, genel olarak dans-pop şarkıları seslendirdi. 2015 yılından itibaren Türkiye'de radyo ve televizyonlarda dönem dönem en çok çalınan şarkıcı oldu ve 2018 yılında ise yılın en çok çalınan ikinci kadın şarkıcısı unvanını aldı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin