SGK Uzmanı Murat Göktaş 3600 ek göstergeyi değerlendirdi: Memur maaşlarına ve asgari ücrete ne kadar zam yapılacak?

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan SGK uzmanı Murat Göktaş 3600 ek göstergenin kapsamının genişletilmesi ve maaşlarda oluşacak farklarla ilgili tablo yayınlanması üzerine önemli değerlendirmeler yaptı. Temmuz ayında yapılması beklenen asgari ücrete ara zam hakkında da tahminlerini paylaşan Göktaş ek göstergedeki birinci derece şartının düzenlenmesi gerektiğini vurguladı.

Google Haberlere Abone ol
SGK Uzmanı Murat Göktaş 3600 ek göstergeyi değerlendirdi: Memur maaşlarına ve asgari ücrete ne kadar zam yapılacak?

Medyatava TV Gündem programında Ceylin Çağatay'ın sorularını yanıtlayan SGK uzmanı Murat Göktaş 3600 ek göstergedeki son gelişmeler hakkında önemli açıklamalar yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklama sonrası Çalışma ve Sosyal Güvenlik Kurumu Bakanlığı maaşlarda oluşacak farkları tablo olarak yayınladı.

Gelişmeleri değerlendirip adil olup olmadığını aktaran Murat Göktaş temmuz ayında yapılması beklenen asgari ücrete ara zam hakkında da tahminlerini paylaştı. Aynı zamanda ek göstergedeki birinci derece şartının düzenlenmesi gerektiğini de vurguladı. Yapılacak zamlarla ilgili ise çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte o açıklama:

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin