SEYHAN SOYLU’DAN KANAL T’YE VEDA

Kanal T televizyonu Medya Grup Başkanı Seyhan Soylu, dün itibarıyla görevinden ayrıldığını duyurdu. Soylu, görevden ayrılış nedenini bir mektupla açıkladı...

Google Haberlere Abone ol
SEYHAN SOYLU’DAN KANAL T’YE VEDA

Seyhan Soylu tarafından yapılan açıklama şöyle:


Yaklaşık yedi aydan bu yana, Kanal T televizyonunda Medya Grup Başkanı olarak  görev yapmaktaydım.

Çok yoğun bir çalışma temposu içinde, hem yurtta hem de tüm dünyada büyük ses getiren proje ve programlarla, benzer platformlarda yayın yapan tüm kanalların lideri durumuna gelen Kanal T, haklı  olarak da bu dönem içinde çok konuşuldu.


Şimdi yeni bir başlangıç zamanı benim için. Çünkü bu zamana kadar hep proje ürettim ve bu projeleri de mevcut şartlar içinde en iyi şekilde hayata geçirdim.


3 Mart 2010 Tarihi itibariyle, çok sevdiğim ve uzun süre bağlılık ve sevgiyle çalıştığım Kanal T ailesinde, Medya Grup Başkanı olarak veda ediyorum.


Ancak, Yönetim Kurulu Başkanı İdiris Keskinci ve diğer mesai arkadaşlarımla aramızdaki sevgi, saygı ve kalbi birliktelik hep devam edecektir.


Şimdi, yeni bir başlangıç yapma zamanı demiştim.
Çok uzun süredir üzerinde çalıştığım, belki size çok farklı gelebilecek bir projeyi hayata geçirmek için, yarından itibaren bir yurt dışı seyahate çıkıyorum.
Yolculuk, Kenya’nın Mombaza şehrine.

Kenya’da binlerce yoksula gerçek bir ekmek yedirmek için tüm hazırlıklar bitti. Fabrika ve fırınların montajı başladı.
Kenya’nın Mombaza şehrinde ilk Halk Ekmek fabrikasını kurmaya ve açmaya gidiyorum.


Çok kısa sürede bu çalışmayı tamamlayacak ve yurduma döneceğim.


Ekmek Fabrikam orada Kenya halkına gerçek ekmeğin ne olduğunu gösterirken, döndüğümde şu anda lisans işlemleri devam eden kendi televizyonumla da Türk televizyonculuk tarihinin ilk medya kanalı olacak olan televizyonumu yayına sokacağım.


Bu televizyonun her programı ve yayın akışının her saniyesi üzerinde 3 senedir çok deneyimli bir ekip, saniye saniye çalışıyor.

Kanal T’de her yaptığımız iş ve programda, her değişiklikte olduğu gibi, bu değişikliği de önce benden, bizden duyun istedim.

Siz değerli basın mensubu arkadaşlarıma, Kanal T’de Medya Grup Başkanı olduğum zaman zarfında olduğu gibi bundan sonra hayata geçireceğim ve devam eden projelerimde de verdiğiniz ve vereceğiniz destekten dolayı çok teşekkür ederim.


Seyhan SOYLU
Kanal T Medya Grup Başkanı

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin